şöyle söyleyelim rx 5600 xt ve 5700 ikiside rtx 2060 ın önünde rx 5600xt bir tık 5700 2 tık.itopyada fiyatları aynı rtx 2060 tercih etsem piman olmam değil mi?
oluşturduğum sisteme bakarmısın hangi ekran kartını koyarsam daha iyi iş yaparşöyle söyleyelim rx 5600 xt ve 5700 ikiside rtx 2060 ın önünde rx 5600xt bir tık 5700 2 tık.
yt'de 2060 ventus vıdeoları var ona gore bakabılırsın fps degerlerıne oyunda az cok bılgı sahıbı olabılırsınŞöyle bir sistem yaptım bakarsanız sevinirim güzel mi?
bu sistemle 144 fps sabit alabilirmiyim orta ayarlarda olur.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
kanka monitör pahalı bak uyandırıyım ben sana şunu öneriyim 400 tl cebine kalır https://www.hepsiburada.com/asus-vp...2gAxvh4dl8ZwtNO_Waqi2XF7gbZ_6ar8aAmyCEALw_wcBŞöyle bir sistem yaptım bakarsanız sevinirim güzel mi?
bu sistemle 144 fps sabit alabilirmiyim orta ayarlarda olur.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Şuanda almayacağım yaz tatilinde almayı düşünüyorum ve sadece 8000 tl bütçem varŞu kartlarla 5700 kıyaslanamaz. Bu 3'ü arasında bir seçim olacaksa kesinlikle 5700 almanızı öneririm. Ancak RTX 2060 Super de alabilirsiniz bir çok sitede indirimli.