DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
8gb 5500xt daha güçlü.1650S çoooook daha iyi
8gb 5500xt daha güçlü.1650S çoooook daha iyi
i7 870 almadığı sürece sıkıntı yaşar.Katılıyorum ancak arkadaş işlemcisini değiştirecekmiş.
La olum 8gb desenize8gb 5500xt daha güçlü.
daha mı güçlü?8gb 5500xt daha güçlü.
Cahil demeye hakkın yok lütfen bu arkadaşı raporlayalım teknoloji şans işidir yıllardır AMD kullandım bi sorun yaşamadım NVİDİA daha iyi diye bişey yok.Gülebilirisn biri amd biri nvdia soğutma teknik özellikler driver dan çok daha iyi cahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
1650S çok daha çünkü daha iyi soğutma daha iyi driver daha iyi teknik özellikler
Evet aynılar ama bana kalırsa genede 1650S nvdia farkı var çünküdaha mı güçlü?
aynılar demek istedin sanırım.
CahilsinCahil demeye hakkın yok lütfen bu arkadaşı raporlayalım teknoloji şans işidir yıllardır AMD kullandım bi sorun yaşamadım NVİDİA daha iyi diye bişey yok.
Evet aynılar ama bana kalırsa genede 1650S nvdia farkı var çünkü
sistemini değiştirecekmiş anladığım kadarıyla.i7 870 almadığı sürece sıkıntı yaşar.
zaten alabileceği 1.nesilde tek işlemci.
2.nesil için başka anakart alınmalı.
12 oyun. amd oyunları olmadığını nerden bileceğim?
Sen cahilsin esas 1650s e 5500XT den daha güçlü diyorsun allah sana akıl fikir versin amin!Evet aynılar ama bana kalırsa genede 1650S nvdia farkı var çünkü
Cahilsin
NVIDIA farkımı var hahahahahaaha haykırdım yahuEvet aynılar ama bana kalırsa genede 1650S nvdia farkı var çünkü
Cahilsin
some amd fans...Sen cahilsin esas 1650s e 5500XT den daha güçlü diyorsun allah sana akıl fikir versin amin!
NVIDIA farkımı var hahahahahaaha haykırdım yahu![]()
![]()
![]()
Link mi lazım buyur:12 oyun. amd oyunları olmadığını nerden bileceğim?