Neler Yeni

RX570 Watman Nedir Beyler?

TheEvoxy

80+
Rx 570 lerde watman oluyor dedi birisi ne olduğunu bile bilmiyorum ama o hatayı almamak için ne yapmam gerekiyor donanımsal ve yazılımsal olarak kartı daha almadım almayı düşünüyordum hafif soğudum bi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Rx 570 lerde watman oluyor dedi birisi ne olduğunu bile bilmiyorum ama o hatayı almamak için ne yapmam gerekiyor donanımsal ve yazılımsal olarak kartı daha almadım almayı düşünüyordum hafif soğudum bi
Wattman o karta özel bir olay değil. Belli başlı kartlarda tabii ki de fabrika çıkışlı daha fazla olabiliyor ama ben RX570 kullanıyorum 2-3 yıldır ve sadece 2 kere Wattman almışımdır herhalde. Wattman hatası da ekran kartının ya da sürücünün çökmesi oluyor bildiğim kadarıyla. Hatta çökme durumu değil, o çökmenin sisteme vereceği hasarı engelleyen bir şey. Wattman kendisi iyi ama hata kötü yani (bir konuda böyle denmişti bana). Ne kadar anlatabildim bilemiyorum :D. Her kartta her modelde her markada çıkabilir karşına, aşırı derecede sorunlu bir kartsa da garantiye gönderebilir ya da iade edebilirsin.

Top Bottom