Neler Yeni

RX5700XT yi satıp RTX 3060Tİ almayı planlıyorum mantıklı mıdır?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İşlemci odaklı oyunlar için minimal düzeyde darboğaz yaşayabilirsin ama sorun olmaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
more power tool kullanarak kaldırmasını
Teşekkür ederim güzel bilgi. Peki bi soru atıyorum Gaming X Trio kartım var power limite takılıyor, suprim x biosu atmak mı daha mantıklı yoksa bu programı kullanmak mı?

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Bence arkadaş ekran kartsız sistemi 4bine satsın sonra 16 bin olmuş olur bu sisteme özel msi sıvı soğutucular çok indirimliymiş bence 360 olanı alsın yüzde 50 indirim olmuş gibi bir şey yani kaçırmasın bence anakartı yükseltebilir hemi5 11400 r5 3600xden daha iyi bildiğine göre artan parayla da monitörü yükseltsin

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Teşekkür ederim güzel bilgi. Peki bi soru atıyorum Gaming X Trio kartım var power limite takılıyor, suprim x biosu atmak mı daha mantıklı yoksa bu programı kullanmak mı?
AMD RX 6000 sersinde bir kartın bios’unu başka bir karta atamıyorsun zaten, aslında atabilirsin ama bios çipine programcı takman lazım. O da çok uğraştırıcı olduğu için More Power Tool kullanmak çok daha kolay ve mantıklı. NVIDIA Kartlar da zaten more power tool kullanamıyorsun bios atmak zorundasın

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
AMD RX 6000 sersinde bir kartın bios’unu başka bir karta atamıyorsun zaten, aslında atabilirsin ama bios çipine programcı takman lazım. O da çok uğraştırıcı olduğu için More Power Tool kullanmak çok daha kolay ve mantıklı. NVIDIA Kartlar da zaten more power tool kullanamıyorsun bios atmak zorundasın
Bende 3090 Zotac Amp Core holo vardı, ne yaparsam yapayım 284Watt'ı aşmıyordu, bende sattım. Bios atmak istemedim. Az önce bi ümitlendim sen programı yazınca da nvidia da olmuyor demenle hayaller suya düştü :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende 3090 Zotac Amp Core holo vardı, ne yaparsam yapayım 284Watt'ı aşmıyordu, bende sattım. Bios atmak istemedim. Az önce bi ümitlendim sen programı yazınca da nvidia da olmuyor demenle hayaller suya düştü :)
NVIDIA bu konuda çok katı, millet serbest bir şekilde voltajı ve power limiti değiştirebilse herkes kartını garantiye göndermek zorunda kalırdı baş edemezlerdi çünkü millet bozardı kartları muhtemelen, AMD neden More Power Tool’a izin veriyor bilmiyorum ama bence izin vermeleri firma açısından yanlış kullanıcı açısından güzel bir şey tabi ki bilinçli bir şekilde kullanılınca çok işe yarıyor ama herkes bilinçli kullanmıyor işte

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Top Bottom