Neler Yeni

Rx580 8 gb sorunu destek

ll.mtc.ll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat can
Bilgisayari baslatigim zmana bilgisayar acilinca goruntu geliyor oyun oynarken donup kalıyor reset atinca görüntü gelmiyor lutfen destek

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
vramlerde arıza olmuş olabilir. kartı yakın zamanlarda söküp taktıysanız ya soğutma bloğu gpu'ya temas etmiyodur yada dediğim gibi vramlerde sıkıntı olabilir. eğer ki söküp takmadıysanız ddu ile ekran kartı driverlarını kaldırıp amd radeon adrenalin yazılımını indirip ordan güncellemeleri yapınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Bilgisayari baslatigim zmana bilgisayar acilinca goruntu geliyor oyun oynarken donup kalıyor reset atinca görüntü gelmiyor lutfen destek
Welcome to amd öncelikle geçmiş olsun 2 seçenek var ya vram yada driver karta fiziksel temasda bulunmadan önce sistemi güvenli modda çalıştırıp ddu ile driver kaldırın windows update blocker indirip windowsun otomatik driver kurmasını engelleyin ve kendiniz amd nin sitesinden indirdiğiniz driverın kurulumunu yapın hala düzelmiyorsa format deneyin daha önce buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım halen daha düzelmiyorsa kartı bilgi sahibi birine götürüp inceletin

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
Welcome to amd öncelikle geçmiş olsun 2 seçenek var ya vram yada driver karta fiziksel temasda bulunmadan önce sistemi güvenli modda çalıştırıp ddu ile driver kaldırın windows update blocker indirip windowsun otomatik driver kurmasını engelleyin ve kendiniz amd nin sitesinden indirdiğiniz driverın kurulumunu yapın hala düzelmiyorsa format deneyin daha önce buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım halen daha düzelmiyorsa kartı bilgi sahibi birine götürüp inceletin
kardeşim rx550 almayı düşünüyorumda senin yorumunu gördükten sonra bi şüphelendim amd kartları sıkıntılımı sence?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
kardeşim rx550 almayı düşünüyorumda senin yorumunu gördükten sonra bi şüphelendim amd kartları sıkıntılımı sence?
Benim gözlemlerime göre sıkıntıları var rx550 de sorun yaşatırmı bilemiyorum ne için alacaksınız kartı oyun günlük kullanım ?

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Gtx 1050ti Veya 960 Önerebilirim Rx550 den kat ve kat iyi perfonmans gösteriyolar bütçenizi biraz daha yükseltirseniz 1060 6gb olabilir
NOT: Elinizdeki işlemci gtx 1060 ı besleyemez güzel bir işlemci takviyesi ve ekran kartıyla sorunsuz kullanabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
gt1030 alayımda yaşadığım en ufak sıkıntıda wElcOmE tO nVidİa Diyeyim.

xF4ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ÖMER YAVAŞ
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA
Instagram
sergio_faruq
Gtx 1050ti Veya 960 Önerebilirim Rx550 den kat ve kat iyi perfonmans gösteriyolar bütçenizi biraz daha yükseltirseniz 1060 6gb olabilir
NOT: Elinizdeki işlemci gtx 1060 ı besleyemez güzel bir işlemci takviyesi ve ekran kartıyla sorunsuz kullanabilirsiniz
valla kardeşim güzel diyorsun da şuanki bütçem sadece ekran kartına yetiyor işlemcininde kaldırabileceği bi kart tavsiye edersen çok iyi olur

Top Bottom