Welcome to amd öncelikle geçmiş olsun 2 seçenek var ya vram yada driver karta fiziksel temasda bulunmadan önce sistemi güvenli modda çalıştırıp ddu ile driver kaldırın windows update blocker indirip windowsun otomatik driver kurmasını engelleyin ve kendiniz amd nin sitesinden indirdiğiniz driverın kurulumunu yapın hala düzelmiyorsa format deneyin daha önce buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım halen daha düzelmiyorsa kartı bilgi sahibi birine götürüp inceletinBilgisayari baslatigim zmana bilgisayar acilinca goruntu geliyor oyun oynarken donup kalıyor reset atinca görüntü gelmiyor lutfen destek
kardeşim rx550 almayı düşünüyorumda senin yorumunu gördükten sonra bi şüphelendim amd kartları sıkıntılımı sence?Welcome to amd öncelikle geçmiş olsun 2 seçenek var ya vram yada driver karta fiziksel temasda bulunmadan önce sistemi güvenli modda çalıştırıp ddu ile driver kaldırın windows update blocker indirip windowsun otomatik driver kurmasını engelleyin ve kendiniz amd nin sitesinden indirdiğiniz driverın kurulumunu yapın hala düzelmiyorsa format deneyin daha önce buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım halen daha düzelmiyorsa kartı bilgi sahibi birine götürüp inceletin
Benim gözlemlerime göre sıkıntıları var rx550 de sorun yaşatırmı bilemiyorum ne için alacaksınız kartı oyun günlük kullanım ?kardeşim rx550 almayı düşünüyorumda senin yorumunu gördükten sonra bi şüphelendim amd kartları sıkıntılımı sence?
genellikle oyun olcakBenim gözlemlerime göre sıkıntıları var rx550 de sorun yaşatırmı bilemiyorum ne için alacaksınız kartı oyun günlük kullanım ?
Bütçeniz nedirgenellikle oyun olcak
max 1500 tlBütçeniz nedir
illa amd olcak değil nvidianın kartı da olur benim içinBütçeniz nedir
Oynayacağınız oyunlar nedir ona göre kart araştırması yapıcammax 1500 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
illa amd olcak değil nvidianın kartı da olur benim için
valo,cs,gta,survival tarzı oyunlar,forza tarzı oyunlar flnOynayacağınız oyunlar nedir ona göre kart araştırması yapıcam
gt1030 alayımda yaşadığım en ufak sıkıntıda wElcOmE tO nVidİa Diyeyim.Welcome to amd öncelikle geçmiş olsun 2 seçenek var ya vram yada driver karta fiziksel temasda bulunmadan önce sistemi güvenli modda çalıştırıp ddu ile driver kaldırın windows update blocker indirip windowsun otomatik driver kurmasını engelleyin ve kendiniz amd nin sitesinden indirdiğiniz driverın kurulumunu yapın hala düzelmiyorsa format deneyin daha önce buna benzer bi sorunla karşılaşmıştım halen daha düzelmiyorsa kartı bilgi sahibi birine götürüp inceletin
valla kardeşim güzel diyorsun da şuanki bütçem sadece ekran kartına yetiyor işlemcininde kaldırabileceği bi kart tavsiye edersen çok iyi olurGtx 1050ti Veya 960 Önerebilirim Rx550 den kat ve kat iyi perfonmans gösteriyolar bütçenizi biraz daha yükseltirseniz 1060 6gb olabilir
NOT: Elinizdeki işlemci gtx 1060 ı besleyemez güzel bir işlemci takviyesi ve ekran kartıyla sorunsuz kullanabilirsiniz