Markayı pek bilmiyorum iyi bir marka olsa bilirdim bilinmeyen markaları da tercih etmem yani ucuz olsa bile almam kronik sıkıntıları olabilir ve sorun yaratabilir rx580 gibi bı ekran kartı alcaksan Asus MSI gigabyt gibi markaları tercih ederdim afox dan daha pahalı olsalar bile en azından daha güvenilir bilinenen markalar sorun yaşamazsın bu dediğim markaları alırsan rahat edersin önerim bu <3
Markayı pek bilmiyorum iyi bir marka olsa bilirdim bilinmeyen markaları da tercih etmem yani ucuz olsa bile almam kronik sıkıntıları olabilir ve sorun yaratabilir rx580 gibi bı ekran kartı alcaksan Asus MSI gigabyt gibi markaları tercih ederdim afox dan daha pahalı olsalar bile en azından daha güvenilir bilinenen markalar sorun yaşamazsın bu dediğim markaları alırsan rahat edersin önerim bu <3
2. El olarak da bakabilirsin afox yerine afox ne 0. El ne 2. El alırdım ben olsam en azından 2. El bakarsan güzel fiyatlara iyi bi marka rx580 alabilirsin tabi 2. El alcaksan adamdan test videolarını iste kontrol et bı sorunu var mı diye bak 2. El alırken araştırmak ve ekran kartı ile ilgili satıcıdan test videosu almak her zaman işine yarar hem iyi bir marka alıyorsun hem de satican bı sorun olmadığını öğreniyorsun kafan rahat olur yani tavsiyem bu <3
Marka fena değil ama 2048p modeli mi? O kartlar geri dönüştürülmüş kartlar ve gerçek 580den daha güçsüz(580 görünümlü 570 kısacası) çok para harcamayın bu tarz kartlara