Neler Yeni

RX580 8GB VS RX570 8GB

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
Bütçe
2800
RX580 8GB ile RX570 8GB arasında uçurum fark var mı? Öğrenci olarak bütçem kısıtlı, bu iki modele bakıyorum. 2400-2800 civarına ikinci el ekran kartı önerileriniz var ise eğer onlarada yönelebilirim. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, elden teslim almam benim için daha uygun olur.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Uçurum yok

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Eskidi o seri artık. Daha güncel kartlara yönelebilirsen daha iyi olur. Bunlardan başka seçenek yoksa da şunun gibileri iş görür:

Eğer uygun fiyata 1650 Super veya 1660 Super bulabilirsen daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskidi o seri artık. Daha güncel kartlara yönelebilirsen daha iyi olur. Bunlardan başka seçenek yoksa da şunun gibileri iş görür:

Eğer uygun fiyata 1650 Super veya 1660 Super bulabilirsen daha iyi olur.
Some Türkiye problems. Bütçe kısmı sıkıntılı, öğrenciyim ve arttırdıklarım ile ekran kartı alıyorum. İhtiyacım var, APU sistem kullanıyorum şuan.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bütçe kısmı sıkıntılı, öğrenciyim ve arttırdıklarım ile ayırdığım para ile ekran kartı alıyorum. İhtiyacım var, APU sistem kullanıyorum şuan.
Zorunluluk durumunda iş görür tabii. Biz düz mantık satın alıp oyun oynayacaksın gibi düşünüyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorunluluk durumunda iş görür tabii. Biz düz mantık satın alıp oyun oynayacaksın gibi düşünüyoruz.
Üst düzey oyunlar oynamıyorum, Valorant & GTA V Online & R6 gibi gibi. Ultracı değilim, med-high beni götürsün yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ilgimi çekti, fiyatı fazla uygun cebime bir şeyler kalır ancak ne kadar güvenilir orasını bilemedim. Test kısmında "test edildi Max sıcaklık 70 derece fan %65" diye cevap aldım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Üst düzey oyunlar oynamıyorum, Valorant & GTA V Online & R6 gibi gibi. Ultracı değilim, med-high beni götürsün yeterli.
Bu kart o oyunlar için hayli hayli yeterli olur.
Bu ilgimi çekti, fiyatı fazla uygun cebime bir şeyler kalır ancak ne kadar güvenilir orasını bilemedim. Test kısmında "test edildi Max sıcaklık 70 derece fan %65" diye cevap aldım.
Miningsiz sorunsuzsa alınabilir fiyatı uygunmuş cidden. Benim attığım linktekini de sor istersen bi. Eğer o da sorunsuzsa onu da düşünebilirsin onda 8 Gb VRAM var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Tanrıverdi
Miningsiz sorunsuzsa alınabilir fiyatı uygunmuş cidden. Benim attığım linktekini de sor istersen bi. Eğer o da sorunsuzsa onu da düşünebilirsin onda 8 Gb VRAM var.
Adam ile ufak konuştum, kişi olarak değil firma olarak satıyormuş. İlanlarına baktım gerçektende öyle, sistem satıyorlar bayağı. Bana oldukça yakın işyeri. Bir ay garanti dükkan olarak verebilirim, istediğin gibi gelip burada da deneyebilirsin dedi. Gidip denerim, kafam rahat olur. Daha iyisi gelmediği sürece aklım bunda.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Adam ile ufak konuştum, kişi olarak değil firma olarak satıyormuş. İlanlarına baktım gerçektende öyle, sistem satıyorlar bayağı. Bana oldukça yakın işyeri. Bir ay garanti dükkan olarak verebilirim, istediğin gibi gelip burada da deneyebilirsin dedi. Gidip denerim, kafam rahat olur. Daha iyisi gelmediği sürece aklım bunda.
İyi fırsatmış evet fiyat da güzel. Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,417
Üyeler
163,656
Son üye
cosmospurs
Top Bottom