Rx580 nıtro+ 4gb

Reaksiyon skoru
163
arkadaslar ımzadakı sıstemı kullanıyorum sıstem sıcaklıklarım gayet normal oyunlarda .

oyun oynarken hafıf bı sankı drop yıyorum bu neden olabılır sankı bı anlık kasıyor donuyor gıbı fps 75e kılıtlı mesela pes20 de yuksek ayarlarda bazen arada yasıyorum bunu cok ufak ama bırde Pubg lıte da orta ayarlarda oynarken drop gırıyor aynı sekılde oluyor fps anlık olarak dusuyor ama oyle 10 20 30 40 a falan degıl 5 10 dusuyor fps bu neden kaynaklı ekran kartım mı bozuk yoksa guc kaynagım mı yetersız ?

birde monıtor de 75hz 5ms ama freesync yok sızce pes20 oyununda vsync ı kapatayım mı bundan da oluyor olabılır mı ?

ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Yani günlerimizin oynadığı oyunlara bakarsak 8gb ram neredeyse yetersiz kalıyor maalesef ram takviye edebilirsin

Ram yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir,tam kestiremedim sorunu.

Ram ya da ekran kartı yetmiyor olabilir 4GB biraz yetersiz kalabilir.

dostum 4 ya da 5 gb kullanıyorlar ama oyun esnasında cıdden RAM mı durum ya bende anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet guncel
4-5 kullanıyorlarsa dediğim gibi ekran kartından kaynaklıdır kalite düşürmeniz lazım ultradan yükseğe çekmek çok bir şey kaybettirmez.

RAM ya da ekran kartı yetmiyor olabilir 4GB biraz yetersiz kalabilir.
ekran kartım 1080p de kı cogu oyunu oynatacak gucte pubg lıte pes20 gıbı oyunlarda ne farkeder kı bırde orta ayarlarda oynayınca pes de bu durum cok artıyor darbogaz mı oluyor acaba ozaman grafıkler kotulesıyor dıye

4-5 kullanıyorlarsa dediğim gibi ekran kartından kaynaklıdır kalite düşürmeniz lazım ultradan yükseğe çekmek çok bir şey kaybettirmez.
pes de en yuksek de oynuyorum dusurunce bu durum artıyor pubg de de bu sıstem le dusuk de mı oynayayım

RAM yetersizliğinden kaynaklanıyor olabilir,tam kestiremedim sorunu.
bende kestıremedım :/

ekran kartım 1080p de kı cogu oyunu oynatacak gucte PUBG lıte pes20 gıbı oyunlarda ne farkeder kı bırde orta ayarlarda oynayınca pes de bu durum cok artıyor darbogaz mı oluyor acaba ozaman grafıkler kotulesıyor dıye
yükseltmeyi ya da düşürmeyi deneyin.

ekran kartım 1080p de kı cogu oyunu oynatacak gucte PUBG lıte pes20 gıbı oyunlarda ne farkeder kı bırde orta ayarlarda oynayınca pes de bu durum cok artıyor darbogaz mı oluyor acaba ozaman grafıkler kotulesıyor dıye

pes de en yuksek de oynuyorum dusurunce bu durum artıyor PUBG de de bu sıstem le dusuk de mı oynayayım

bende kestıremedım :/
benim fikirlerim tükendi @Mehmet Yılmaz hocam baksın bir konuya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,697
Üyeler
192,769
Son üye
berkk54
Geri