duale vs. göre daha sıcak çokta önemli değil kart 60 derece olsa nolcak 70 olsa nolcak tehlikeli sıcaklıklar değil performansı etkileyen bir durumda yokSaphireye ısınan oluyo diyenler oldu ama kasada önemli
duale vs. göre daha sıcak çokta önemli değil kart 60 derece olsa nolcak 70 olsa nolcak tehlikeli sıcaklıklar değil performansı etkileyen bir durumda yokSaphireye ısınan oluyo diyenler oldu ama kasada önemli
kasa sıkıntı az ya rampage victory var 2 fan 1'i önde kalıyor önünde de hava çıkacağı yer küçükBen 60 üstünü hiç görmedim sen nasıl 75 gördün ki kasa mı kötü
Orası öyle rani canımduale vs. göre daha sıcak çokta önemli değil kart 60 derece olsa nolcak 70 olsa nolcak tehlikeli sıcaklıklar değil performansı etkileyen bir durumda yok
Anladım kankam değerler sıkıntı değil amakasa sıkıntı az ya rampage victory var 2 fan 1'i önde kalıyor önünde de hava çıkacağı yer küçük
Ben 60 üstünü hiç görmedim sen nasıl 75 gördün ki kasa mı kötü
aslında iyi bir model değil ama 6600'de iyi iş çıkartmışlar msi şaşırttıSendede mech var sanırım soğutmasını çok beğendim ben
her zaman görmüyor zaten arada nadirOrası öyle rani canım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım kankam değerler sıkıntı değil ama
asus ile msi arasında kalmıştım çaktım msi bende ama memnunumaslında iyi bir model değil ama 6600'de iyi iş çıkartmışlar msi şaşırttı
Neden kötülediklerni anlamadım beğenmeyenler varher zaman görmüyor zaten arada nadir
asus ile msi arasında kalmıştım çaktım msi bende ama memnunum
https://www.trendyol.com/gametech/x...-55014077?boutiqueId=613290&merchantId=117845 benimkide bu uygun mu acaba![]()
Rampage Victory 600w 80 Plus Bronze Temper Camlı 12cm Rgb Fan Led Åertli Gaming Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Victory 600w 80 Plus Bronze Temper Camlı 12cm Rgb Fan Led Åertli Gaming Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
6600'de dualle mech düşük frekanslarda benzer sıcaklıklar veriyor dediğim gibi fazla takılmaya gerek yok birkaç derece sıcak çalışsa nolcak ucuz olanı alsın şuan en ucuz saphhire sanırımher zaman görmüyor zaten arada nadir
asus ile msi arasında kalmıştım çaktım msi bende ama memnunum
bende bilmiyorum valla ama ben memnunum beğenmeyenleride takmıyorum fazlaNeden kötülediklerni anlamadım beğenmeyenler var
sıkıntı olmaz yahttps://www.trendyol.com/gametech/x...-55014077?boutiqueId=613290&merchantId=117845 benimkide bu uygun mu acaba
hocam 6600 mech soğuk çalışıyor ama aynısı rtx serisi msi'larda geçerli değil malesefNeden kötülediklerni anlamadım beğenmeyenler var
aynen sapphire kaçırma bence6600'de dualle mech düşük frekanslarda benzer sıcaklıklar veriyor dediğim gibi fazla takılmaya gerek yok birkaç derece sıcak çalışsa nolcak ucuz olanı alsın şuan en ucuz saphhire sanırım