Neler Yeni

Rx6600 Ryzen 5600 sisteme tavsiye ve monitör tavsiyesi

Ferhat_63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Ekin
Arkadaşlar öncelikle merhaba sistemim şu şekilde ve iki sorum olacaktır.
Ryzen 5600
Rx6600
3200 mhz 16gb ram
Gb 200 hz 1920x1080 monitör

1.sorum genel olarak karışık bir oyun tercihim var genelde fps oyunları tercih ediyorum ama farklı türde oyunlar da oynuyorum(World Of Warships gibi)kısacası farketmiyor diyebilirim.Şimdi asıl soruya gelirsek BF1 oyununda 1920x1080 ultra ayarlarda 130 civarı fps alıyorum ama monitörüm 200 hz şimdi ayarları düşürüp 200 yapmaya mı çalışayım FPS’i yoksa AMD adrenalin uygulamasında bir şeyler mi yapayım ya da monitörümün hz değerini mi düşüreyim.

2.sorum 4000 lira bütçem var ekranın göze güzel gelmesini istiyorum hangi hz değerinde,hangi panel monitör tavsiye edersiniz ayrıca sizin de tavsiye ettikleriniz varsa öneriye açığım iyi akşamlar.

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Küçük
Monitörünüzün G-sync özelliğini açtığınızda zaten hertz değerini otomatik olarak fps değerine eşitliyor ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Monitör olarak da FPS oyunları oynadığınız için 24 inch düşünebilirsiniz. Bahsettiğiniz fiyat bandında 24 inch 180 Hz 1ms özelliklerinde LG Ultragear 24GS60F-B ve MSI MAG G256-F modelleri var fakat bu monitörler FullHD. Göze güzel gelsinden kastınız nedir? Öncelikle istediğiniz şeyleri belirleyerek başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ferhat_63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Ekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörünüzün G-sync özelliğini açtığınızda zaten hertz değerini otomatik olarak fps değerine eşitliyor ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Monitör olarak da FPS oyunları oynadığınız için 24 inch düşünebilirsiniz. Bahsettiğiniz fiyat bandında 24 inch 180 Hz 1ms özelliklerinde LG Ultragear 24GS60F-B ve MSI G255-F modelleri var fakat bu monitörler FullHD. Göze güzel gelsinden kastınız nedir? Öncelikle istediğiniz şeyleri belirleyerek başlayabilirsiniz.
VA panellerden ziyade renkleri daha canlı gösteren IPS panelleri tavsiye ettiklerini gördüm açıkçası ben de çok araştırmadan aldım bu monitörü çok fazla ghosting yapıyordu psikolojik mi bilmiyorum ama bir zaman sonra rahatsız etmeye başladı.Dediğim gibi elimdeki kasaya uygun verdiği performansı ziyadesiyle verebilecek bir monitör isterim

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Küçük
VA panellerden ziyade renkleri daha canlı gösteren IPS panelleri tavsiye ettiklerini gördüm açıkçası ben de çok araştırmadan aldım bu monitörü çok fazla ghosting yapıyordu psikolojik mi bilmiyorum ama bir zaman sonra rahatsız etmeye başladı.Dediğim gibi elimdeki kasaya uygun verdiği performansı ziyadesiyle verebilecek bir monitör isterim
Buna bir bakabilirsiniz hocam, IPS panel HDR10 destekli ama eksi yön olarak kontrast oranı 700:1 fakat fiyat olarak gayet iyi.

Ferhat_63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Ekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular