Neler Yeni

RX6600 XT Madencilik yaplır mı getirisi ve zararları

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Forumda birinde gördüm 2060 ile madencilik ve günlük 2 dolar getirisi vs oldugundan bahsetmişler. 6600xt hellhound model ekran kartım var. Madencilik yapmaya değer mi , getirisi zararları nelerdir , hangi coini kazmalıyım? Bİlgisi olan varsa yazarsa harika olurr

cnut

80+ Bronze
Forumda birinde gördüm 2060 ile madencilik ve günlük 2 dolar getirisi vs oldugundan bahsetmişler. 6600xt hellhound model ekran kartım var. Madencilik yapmaya değer mi , getirisi zararları nelerdir , hangi coini kazmalıyım? Bİlgisi olan varsa yazarsa harika olurr
En çok kazandıran ETH. Günlük 2-2.20 dolar arası getirisi olur diye tahmin ediyorum. Aylık ortalama olarak giderler dahil 60 dolar gibi bir miktar cebine kalır. Ektan kartı oyun oynanmak için üretilmiş bir şey 7/24 çalışırsa elbette ileride sorun çıkarabilir ama ne zaman çıkacağı veya çıkacağı bile belirsiz teknolojik alet sonuç olarak.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
elındekı kart en verimli minig kartlarindan birisi,yapmakta bence sakica yok harclik cikarirsin harcliktnan fazlasi hatta

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Ekran kartı 5 gün sonra elinizde de patlayabilir. Bakımlarını yaparak 5 sene sonrada kullanıyor olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,339
Üyeler
166,521
Son üye
Arthur Great
Top Bottom