ben saphire rx6600 xt kullanıyorum bende normal çalışıyorrx6600xt ekran kartını kullanıyorum 75 dereceye çıkıyor oyunlarda hatta 80i görüyor sizce neden kasada toplam 8tane fan var ekran kartı fanı sayarsak 10
boşta 50derecede çalışıyor
hayır ekran kartım gereksiz fazla ısınıyor ekran kartı yurt dışı 0 2 el değil minig fln yapılmamış ama neden böyle bilmiyorum markası xfx75 derecede %100 mü dönüyor fanlar?
Swift se çok anormal değil giriş seviyesi modeller ısınıyor ama bakım yapmakta fayda var zaten yurt dışı diyorsun garanti felan yok açsanda sıkıntı olmazhayır ekran kartım gereksiz fazla ısınıyor ekran kartı yurt dışı 0 2 el değil minig fln yapılmamış ama neden böyle bilmiyorum markası xfx
xfx markalı ekran kartı kullaan bi arkadaş daha forumda aynı durumdan konu açmış bi bakhayır ekran kartım gereksiz fazla ısınıyor ekran kartı yurt dışı 0 2 el değil minig fln yapılmamış ama neden böyle bilmiyorum markası xfx
arkadaşlar bütün kasanın bakınları macunları 3 ay önce yapıldı dahaSwift se çok anormal değil giriş seviyesi modeller ısınıyor ama bakım yapmakta fayda var zaten yurt dışı diyorsun garanti felan yok açsanda sıkıntı olmaz