Neler Yeni

Öneri Rx6600xt Vs Rtx 3060

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Selam dostlar bugün amazon da gezinirken 9000TL ye Amazon Germany de RTX 3060(Gigabyte 3 fanlı modeli) gördüm ve direk aldım. aklımda rx6600xt vardı fakat halihazırda nvdia kullandığım için ve memnun olduğum için değerlendirmek istedim. Daha çnceden AMD de kullanmıştım fakat nvidia yazılım vs konusunda daha stabil. Sizce fiyat olarak iyi mi almışım onu merak ettim. Hiç üç fanlı modeli 9000 de görmemiştim onun için aldım direk.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Gıgabyte markasının 3 fanlı modelinden bahsediyorsunuz sanırım, güzel fiyat tabi. Lakin çip olarak daha ucuza var TR'de.
XT yer yer bir tık daha performanslı. 3060-3060ti arası bir kart.

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
hayırlı olsun hocam. 6600xt 3060tan daha güçlü bir kart ama %10 güç kaybı o kadarda üzeceğini düşünmüyorum. ayrıca 2 fanlı modelleri şuanda 9k civarında diye biliyorum bana kalırsa fiyatıda uygun

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gıgabyte markasının 3 fanlı modelinden bahsediyorsunuz sanırım, güzel fiyat tabi. Lakin çip olarak daha ucuza var TR'de.
XT yer yer bir tık daha performanslı. 3060-3060ti arası bir kart.
Biliyorum fakat tr deki fiyatlara baktığımda 2 fanlı palit in ekran kartı bile 8,600 TL amazonda taksite vade farkı koymadığı için amazon tercihimdi denk geldi direk aldım. Rx6600xt tabii ki daha güçlü bir kart ama FSR desteği yazılım ile sağlandığı için hiçbir zaman DLLS in yerine geçeceğini düşünmüyorum. Umarım mantıklı bir seçim yapmışımdır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,405
İsim
Diyarhan
6600XT 3060 dan %15 güçlü bir kart

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
hayırlı olsun hocam. 6600xt 3060tan daha güçlü bir kart ama %10 güç kaybı o kadarda üzeceğini düşünmüyorum. ayrıca 2 fanlı modelleri şuanda 9k civarında diye biliyorum bana kalırsa fiyatıda uygun
Sağol hocam daha iyileri sizin olsun inşallah.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Biliyorum fakat tr deki fiyatlara baktığımda 2 fanlı palit in ekran kartı bile 8,600 TL amazonda taksite vade farkı koymadığı için amazon tercihimdi denk geldi direk aldım. Rx6600xt tabii ki daha güçlü bir kart ama FSR desteği yazılım ile sağlandığı için hiçbir zaman DLLS in yerine geçeceğini düşünmüyorum. Umarım mantıklı bir seçim yapmışımdır.
*Palit'in ekran kartı bile* paliti niye kötülediniz ki şimdi :C

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
*Palit'in ekran kartı bile* paliti niye kötülediniz ki şimdi :C
Paliti kötülemek deil hocam. Palit de baya eski bir marka. Köklü bir şirket fakat gigabyte kadar bilindik olduğunu düşünmüyorum (nacizane fikrim) Orda asıl vurgulamak istediğim 2 fanlı modelin en düşük fiyatı 8,600 tl olması :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

6600XT 3060 dan %15 güçlü bir kart
Malesef bunu bile bile aldım. Sebebi ise FSR nin yazılım ile sağlanması. DLLS gibi bir performansı hiçbir zaman olamayacağını düşünüyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Paliti kötülemek deil hocam. Palit de baya eski bir marka. Köklü bir şirket fakat gigabyte kadar bilindik olduğunu düşünmüyorum (nacizane fikrim) Orda asıl vurgulamak istediğim 2 fanlı modelin en düşük fiyatı 8,600 TL olması :)
2 Fanın yeteceğini düşünüyorum ben. ama 3 fanlı çok şık görünüyor. o yüzden 400 TL vererek çok daha güzel bir model almışsınız siz.
Hayırlı olsun, iyi kullanımlar.
Palit ayrıca Gainward ve Galax'ın sahibi olduğundan, bence daha bilinirdir.

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
2 Fanın yeteceğini düşünüyorum ben. ama 3 fanlı çok şık görünüyor. o yüzden 400 TL vererek çok daha güzel bir model almışsınız siz.
Hayırlı olsun, iyi kullanımlar.
Palit ayrıca Gainward ve Galax'ın sahibi olduğundan, bence daha bilinirdir.
Sağolun daha iyileri sizin olsun inşallah. Ufak bilgilendirme için teşekkür ederim, bağsettiğiniz iki markanın Palit'in alt markası olduğunu bilmiyordum :)

Top Bottom