Neler Yeni

RX6650XT 23.7.2 GÜNCELLEMEYİN!

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Asus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Herhagi bir undervolt ayarı yaptım mı veya bios ayarları ile kurcaladım mı bende 6700xt var en son sürüm kullanıyorum bu zamanda kadar 1 kere yemedim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Asus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.
Bu sürümle mi alakalı bilmiyorum ama oyunlarda bazen çökmeler yaşıyorum.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhagi bir undervolt ayarı yaptım mı veya bios ayarları ile kurcaladım mı bende 6700xt var en son sürüm kullanıyorum bu zamanda kadar 1 kere yemedim
hayır hocam hiçbir ayar yapmadım bundan önceki sürümde 1 kere bile yemedim ancak bu sürümde wattman hatası almaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sürümle mi alakalı bilmiyorum ama oyunlarda bazen çökmeler yaşıyorum.
hocam sizinde ekran kartınızın driveri siliniyormu peki? ben driveri yeniden atmak zorunda kalıyorum

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
hayır hocam hiçbir ayar yapmadım bundan önceki sürümde 1 kere bile yemedim ancak bu sürümde wattman hatası almaya başladım

hocam sizinde ekran kartınızın driveri siliniyormu peki? ben driveri yeniden atmak zorunda kalıyorum
Hocam, oyunlar falan çöküyor, tekrar açmak zorunda kalıyorum. Driver nasıl siliniyor anlamadım.

Ysuflix

80+ Gold
23.7.1 kullanıyorum driver sorunu sebebiyle geçtim buna da geçmicektim bi sorun yok ona geçmeyi düşünmüyorum zaten. ama başka bi sıkıntı yaşıyorum mesela bilgisayarı 10 kez açmamın 2-3 ünde gpu fanları fullüyo görüntü gelmiyo kapatıp açınca düzeliyo. yaşayan varmı bunu?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Amd ;
screen-0.webp

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
bence amd tarafında çok önemli bir güncelleme gelmediği sürece 2 güncelleme gelene kadar güncelleme yapmamak gerekiyor

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
23.5.2 den beri güncelleme yapmadım hiçbir sıkıntı yaşamadım geri dönecekseniz bu versiyona dönebilirsiniz

CptSpork

80+ Bronze
23.7.1 kullanıyorum driver sorunu sebebiyle geçtim buna da geçmicektim bi sorun yok ona geçmeyi düşünmüyorum zaten. ama başka bi sıkıntı yaşıyorum mesela bilgisayarı 10 kez açmamın 2-3 ünde gpu fanları fullüyo görüntü gelmiyo kapatıp açınca düzeliyo. yaşayan varmı bunu?
hocam benim arkadaşdaki sorun tam olarak şu: oyun oynarken bi anda dp sinyali gidiyor monitörü açıp kapatsa da bi işe yaramıyor. pcyi açıp kapatıyor pcyi açtığında ekran 60hz oluyor amd adrenaline girilemiyor, driver siliniyor galiba. ondan sonra driveri yükleyince tekrar düzeliyor ama kısır döngüye girdik artık. servise götüreceğiz yarın. bunun çözümü var mıdır?

23.5.2 den beri güncelleme yapmadım hiçbir sıkıntı yaşamadım geri dönecekseniz bu versiyona dönebilirsiniz
o versiyonu nasıl yükliyebiliriz?

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
hocam benim arkadaşdaki sorun tam olarak şu: oyun oynarken bi anda dp sinyali gidiyor monitörü açıp kapatsa da bi işe yaramıyor. pcyi açıp kapatıyor pcyi açtığında ekran 60hz oluyor amd adrenaline girilemiyor, driver siliniyor galiba. ondan sonra driveri yükleyince tekrar düzeliyor ama kısır döngüye girdik artık. servise götüreceğiz yarın. bunun çözümü var mıdır?

o versiyonu nasıl yükliyebiliriz?
ekran kartınız nedir link atayım size

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
bende sıkıntı çıkarmadı sürüm rx7600 kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç