Bu sürümle mi alakalı bilmiyorum ama oyunlarda bazen çökmeler yaşıyorum.Asus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.
hayır hocam hiçbir ayar yapmadım bundan önceki sürümde 1 kere bile yemedim ancak bu sürümde wattman hatası almaya başladımHerhagi bir undervolt ayarı yaptım mı veya bios ayarları ile kurcaladım mı bende 6700xt var en son sürüm kullanıyorum bu zamanda kadar 1 kere yemedim
hocam sizinde ekran kartınızın driveri siliniyormu peki? ben driveri yeniden atmak zorunda kalıyorumBu sürümle mi alakalı bilmiyorum ama oyunlarda bazen çökmeler yaşıyorum.
Hocam, oyunlar falan çöküyor, tekrar açmak zorunda kalıyorum. Driver nasıl siliniyor anlamadım.hayır hocam hiçbir ayar yapmadım bundan önceki sürümde 1 kere bile yemedim ancak bu sürümde wattman hatası almaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizinde ekran kartınızın driveri siliniyormu peki? ben driveri yeniden atmak zorunda kalıyorum
23.7.1 kullanıyorum driver sorunu sebebiyle geçtim buna da geçmicektim bi sorun yok ona geçmeyi düşünmüyorum zaten. ama başka bi sıkıntı yaşıyorum mesela bilgisayarı 10 kez açmamın 2-3 ünde gpu fanları fullüyo görüntü gelmiyo kapatıp açınca düzeliyo. yaşayan varmı bunu?Asus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.
23.5.2 den beri güncelleme yapmadım hiçbir sıkıntı yaşamadım geri dönecekseniz bu versiyona dönebilirsinizAsus RX6650XT Kullanıyorum. Aldıgım Günden Beri (2 ay) Wattman Yemedim Ancak 23.7.2 Sürümünde wattman hatası almaya başladım. Arkadaslar Önerim Kesinlikle Bu Sürümü Yüklemeyin.
hocam benim arkadaşdaki sorun tam olarak şu: oyun oynarken bi anda dp sinyali gidiyor monitörü açıp kapatsa da bi işe yaramıyor. pcyi açıp kapatıyor pcyi açtığında ekran 60hz oluyor amd adrenaline girilemiyor, driver siliniyor galiba. ondan sonra driveri yükleyince tekrar düzeliyor ama kısır döngüye girdik artık. servise götüreceğiz yarın. bunun çözümü var mıdır?23.7.1 kullanıyorum driver sorunu sebebiyle geçtim buna da geçmicektim bi sorun yok ona geçmeyi düşünmüyorum zaten. ama başka bi sıkıntı yaşıyorum mesela bilgisayarı 10 kez açmamın 2-3 ünde gpu fanları fullüyo görüntü gelmiyo kapatıp açınca düzeliyo. yaşayan varmı bunu?
o versiyonu nasıl yükliyebiliriz?23.5.2 den beri güncelleme yapmadım hiçbir sıkıntı yaşamadım geri dönecekseniz bu versiyona dönebilirsiniz
o versiyonu nasıl yükliyebiliriz?
ekran kartınız nedir link atayım sizehocam benim arkadaşdaki sorun tam olarak şu: oyun oynarken bi anda dp sinyali gidiyor monitörü açıp kapatsa da bi işe yaramıyor. pcyi açıp kapatıyor pcyi açtığında ekran 60hz oluyor amd adrenaline girilemiyor, driver siliniyor galiba. ondan sonra driveri yükleyince tekrar düzeliyor ama kısır döngüye girdik artık. servise götüreceğiz yarın. bunun çözümü var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o versiyonu nasıl yükliyebiliriz?