Pardon 6 ay garantisi var demişsinizHocam yaklaşık 1 ay önce sıfırı 8500 civarındaydı.Ne kadar teklif etmelisiniz bilmiyorum ama 6 aylık ürüne fazla gibi
8.5k fazla bence 2.el için6 aylık garantili Sapphire Nitro+ 6700XT 2. El fiyatına 8500₺ yazmış, ederi nedir? Ne kadar teklif edilir?
Alıntıyı görüntüle
Dostum bence ederinden önce stres testine felan sokturmalısın.(Unutulduysa diye not düştüm.)6 aylık garantili Sapphire Nitro+ 6700XT 2. El fiyatına 8500₺ yazmış, ederi nedir? Ne kadar teklif edilir?
Alıntıyı görüntüle
Hocam 3 hafta önce sinerjiden sıfırını aldım 8999a6 aylık garantili Sapphire Nitro+ 6700XT 2. El fiyatına 8500₺ yazmış, ederi nedir? Ne kadar teklif edilir?
Alıntıyı görüntüle
Hocam en az 1 saatlik stress testi fotoğrafı isterim genellikle, itiraz eden olunca da başka kartlara bakıyorum.Dostum bence ederinden önce stres testine felan sokturmalısın.(Unutulduysa diye not düştüm.)
2. eline 8.5k vermektense sıfırına 9500₺ verip kendi adıma faturalı alırımHocam yaklaşık 1 ay önce sıfırı 8500 civarındaydı.Ne kadar teklif etmelisiniz bilmiyorum ama 6 aylık ürüne fazla gibi
Post automatically merged:
Pardon 6 ay garantisi var demişsiniz
8.5k fazla bence 2.el için
Şuan nasıl memnun musun karttan? Coil whine vs problemi yaşadın mı.Hocam 3 hafta önce sinerjiden sıfırını aldım 8999a
Eğer ucuz bir ekran kartı bulursan çok mining yapılmadığından emin olup alabilirsin eğer uzun süre mining yapılmamış ise bir sorun yaşamazsınHocam en az 1 saatlik stress testi fotoğrafı isterim genellikle, itiraz eden olunca da başka kartlara bakıyorum.
2. eline 8.5k vermektense sıfırına 9500₺ verip kendi adıma faturalı alırım
Şuan nasıl memnun musun karttan? Coil whine vs problemi yaşadın mı.
Hocam sistemde depolama yok şuan amazon germanyden almıştım gelmedi umarım en kısa sürede problemsiz kullanırım ama problem yaşayan birini görmedim sorduğum kişilerde bu kartı önerdiHocam en az 1 saatlik stress testi fotoğrafı isterim genellikle, itiraz eden olunca da başka kartlara bakıyorum.
2. eline 8.5k vermektense sıfırına 9500₺ verip kendi adıma faturalı alırım
Şuan nasıl memnun musun karttan? Coil whine vs problemi yaşadın mı.
Ne kadara aldınHocam sistemde depolama yok şuan amazon germanyden almıştım gelmedi umarım en kısa sürede problemsiz kullanırım ama problem yaşayan birini görmedim sorduğum kişilerde bu kartı önerdi
8999₺ den satılmaya devam etse alırdım, kampanyayı kaçırdım maalesefsıfır 8999'a satıldı zaten.
şuanda 9799'a çıkmış![]()
Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr