Yardım RX6700XT NİTRO+ 2. El ne kadar verilir?

Smtcee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
822
6 aylık garantili Sapphire Nitro+ 6700XT 2. El fiyatına 8500₺ yazmış, ederi nedir? Ne kadar teklif edilir?

images (12).jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam yaklaşık 1 ay önce sıfırı 8500 civarındaydı.Ne kadar teklif etmelisiniz bilmiyorum ama 6 aylık ürüne fazla gibi
Post automatically merged:

Hocam yaklaşık 1 ay önce sıfırı 8500 civarındaydı.Ne kadar teklif etmelisiniz bilmiyorum ama 6 aylık ürüne fazla gibi
Pardon 6 ay garantisi var demişsiniz

6 aylık garantili Sapphire Nitro+ 6700XT 2. El fiyatına 8500₺ yazmış, ederi nedir? Ne kadar teklif edilir?

Alıntıyı görüntüle
8.5k fazla bence 2.el için

Ben bugün 6700 XT yi 7500 e verdim Asus dual 8 bini var gibi

Daha detaylı baktım da kart miningten çıkma bir kart. O yüzden vazgeçtim

Dostum bence ederinden önce stres testine felan sokturmalısın.(Unutulduysa diye not düştüm.)
Hocam en az 1 saatlik stress testi fotoğrafı isterim genellikle, itiraz eden olunca da başka kartlara bakıyorum.

Pardon 6 ay garantisi var demişsiniz

8.5k fazla bence 2.el için
2. eline 8.5k vermektense sıfırına 9500₺ verip kendi adıma faturalı alırım

Hocam 3 hafta önce sinerjiden sıfırını aldım 8999a
Şuan nasıl memnun musun karttan? Coil whine vs problemi yaşadın mı.

Hocam en az 1 saatlik stress testi fotoğrafı isterim genellikle, itiraz eden olunca da başka kartlara bakıyorum.

Eğer ucuz bir ekran kartı bulursan çok mining yapılmadığından emin olup alabilirsin eğer uzun süre mining yapılmamış ise bir sorun yaşamazsın

Hocam sistemde depolama yok şuan amazon germanyden almıştım gelmedi umarım en kısa sürede problemsiz kullanırım ama problem yaşayan birini görmedim sorduğum kişilerde bu kartı önerdi

bu kartı yaklaşık 1 sene kadar kullandım fabrika çıkışlı olarak frekansları çok yüksek geliyor yer yer sıkıntı yaşadığım oluyordu frekans ayarlarını amd sitesinden bakıp default ayarlarını yapıp kullanmak zorunda kalmıştım.

Hocam sistemde depolama yok şuan amazon germanyden almıştım gelmedi umarım en kısa sürede problemsiz kullanırım ama problem yaşayan birini görmedim sorduğum kişilerde bu kartı önerdi
Ne kadara aldın

sıfır 8999'a satıldı zaten.
şuanda 9799'a çıkmış
8999₺ den satılmaya devam etse alırdım, kampanyayı kaçırdım maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,428
Üyeler
191,095