bazı rx6700xt ve diğer amd ekran kartları kullanıcaları wattman hatası siyah ekran vb. sorunları olduğunu söylüyor oyüzden bu 3 kart arasında kaldım ben rx6700xt almak istiyodum oyun performansı ve fp olduğundanArtık kararsılığımı bitirmek istiyorum rx
oyun içinNe için dostum sadece oyunmu,Oyun iş Render mi ve alacağın fiyat nedir dostum?
Al 3070 gitsin arada 2 fps fark ediyor dostum dlss yeterde artar hemde RTX teknolojisi varbazı rx6700xt ve diğer amd ekran kartları kullanıcaları wattman hatası siyah ekran vb. sorunları olduğunu söylüyor oyüzden bu 3 kart arasında kaldım ben rx6700xt almak istiyodum oyun performansı ve fp olduğundan
3070 için bütçen varsa al geç 3060ti 6700xt arasında kalsan keyfine göre ama 3060ti daha risksiz derdimbazı rx6700xt ve diğer amd ekran kartları kullanıcaları wattman hatası siyah ekran vb. sorunları olduğunu söylüyor oyüzden bu 3 kart arasında kaldım ben rx6700xt almak istiyodum oyun performansı ve fp olduğundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun için
öyle yapıcam ya sorun yaşamaktan korkacağıma 1 2 ay daha bekler 3070 alırım3060 kullandım daha önce şuanda da 6750xt kullanıyorum 1080p ile kullanmaya başladım darboğaz vs yaşadım 3500x ile 5600'e geçtim 2k ya geçtim hala çokta memnun olduğum söylenemez 2K da gayet işimi görüyor herşeyimi karşılıyor fakat direkt nvidia al geç derim
hazır sistem alıcam onun içinde uygunAralarından 3070 alınabilir bütçe de yetiyorsa fakat sıfır almanı tavsiye etmem, fiyatları baya abartı. Bakacaksan ikinci ele bak piyasa hazır düşmüşken
hazır sistem alıcam onun içinde uygun