21000 e 7900gre alcaktim suan 25 bin oldu.bende 28000e 7900xt alicam ama bu karti bekletmelimiyim bu fiyata yoksa indirimlerimi beklemeliyim.bu kartinda fiyati yukselirse cok kotu olur yardimci olursaniz sevinirim.
Ne 25'i diyordum ki harbi 7900gre kalmamış 21'e21000 e 7900gre alcaktim suan 25 bin oldu.bende 28000e 7900xt alicam ama bu karti bekletmelimiyim bu fiyata yoksa indirimlerimi beklemeliyim.bu kartinda fiyati yukselirse cok kotu olur yardimci olursaniz sevinirim.
Suan gozukuyo snerji de sizce aliyimmi direkt.tekrar geldi noldu anlamadim.Ne 25'i diyordum ki harbi 7900gre kalmamış 21'e
21'e miSuan gozukuyo snerji de sizce aliyimmi direkt.tekrar geldi noldu anlamadim.
Evet sabah yoktu simdi stokta gozukuyo.direkt alicam suan galiba hizlida hareket etmek istemiyorum ama21'e mi
Nakit alacaksan hepsipay ile al geri ödemesi mevcut güzel fiyata gelirEvet sabah yoktu simdi stokta gozukuyo.direkt alicam suan galiba hizlida hareket etmek istemiyorum ama
Hocam aldim direkt siparisim gozukuyo suanda valla nasil mutlu oldum anlatamam.sikinti yasamam insallah.Nakit alacaksan hepsipay ile al geri ödemesi mevcut güzel fiyata gelir
Hayırlı olsun yaşamazsın 19 bin olduğu zamanlar alan çok oldu f/p kartHocam aldim direkt siparisim gozukuyo suanda valla nasil mutlu oldum anlatamam.sikinti yasamam insallah.
Ben aldiktan sonra gene kaldirmislarNakit alacaksan hepsipay ile al geri ödemesi mevcut güzel fiyata gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım yetişim almışsındır şimdi ürün yok kalkmış
son ürünler galiba açarken kesinlikle video kaydı ile aç iade ürün vs denk gelmesinBen aldiktan sonra gene kaldirmislar
Tesekkur ederim sagolun biraz daha gec kalsam 25000 e alicaktim valla suan garip yaniHayırlı olsun yaşamazsın 19 bin olduğu zamanlar alan çok oldu f/p kart
Çok fazla stok olmadığı için galiba yüksek koyuyorlar fiyatıTesekkur ederim sagolun biraz daha gec kalsam 25000 e alicaktim valla suan garip yani
Dogru aslinda sikintili suandada yani son olaylardan sonda oyle bi riske gireceklerini tahmin etmiyorum ama videolu acicam kesinlikeTesekkur ederim sagolun biraz daha gec kalsam 25000 e alicaktim valla suan garip yani