Çift kanal olsa 45+ FPS oynardında tek kanal olduğundan 30 FPS oynayabilirsin yüksek ihtimal.arkdaşlar dediğim gibi 2200G var tek kanal 8gb ram oynatır mı gameloop dan
Tek kanal 8gb çok sıkıntılı hocam apu için. 2gb ekran kartına gittiği için 6gb kalıyor geriye 1.5-2gb civarıda Windows yediği için geriye hiçbirşey kalmıyor. Kesinlikle bir 8gb daha alın. Soruya gelirsek muhtemelen kasar ama açar oyunu.arkdaşlar dediğim gibi 2200G var tek kanal 8gb ram oynatır mı gameloop dan
peki 8+8 yapsam kasar mı ?Tek kanal 8gb çok sıkıntılı hocam apu için. 2gb ekran kartına gittiği için 6gb kalıyor geriye 1.5-2gb civarıda Windows yediği için geriye hiçbirşey kalmıyor. Kesinlikle bir 8gb daha alın. Soruya gelirsek muhtemelen kasar ama açar oyunu.
Hocam emulator lerin hepsinin optimizasyonu kötü olduğu için muhtemelen ara ara takılmalar olabilir ama sistemin gücünün yeteceğini düşünüyorum.peki 8+8 yapsam kasar mı ?
8gb eklerseniz rahatça oynarsınız diye düşünüyorumapu hocam öğrenci olduğum için apu tercih ettim
saol hocam ilerde bi 8 daha alırım ama 4 lük ram alsam yanına sorun olur muHocam emulator lerin hepsinin optimizasyonu kötü olduğu için muhtemelen ara ara takılmalar olabilir ama sistemin gücünün yeteceğini düşünüyorum.
peki hocam yukarda dediğim gibi yapsam 4 lük eklesem8gb eklerseniz rahatça oynarsınız diye düşünüyorum
Bence şimdidende deneyebilirsin. Kurması vs en fazla 30 dk sürcektir zaten. İşlemcide 3 çekirdek RAM' dede 4 GB verebilirsin. Ama kesinlikle arka planda hiçbir uygulama açık olmamalı. Performans' a aşırı etki eder.peki 8+8 yapsam kasar mı ?
işlemci ve ram kargoda hocamBence şimdidende deneyebilirsin. Kurması vs en fazla 30 dk sürcektir zaten. İşlemcide 3 çekirdek RAM' dede 4 GB verebilirsin. Ama kesinlikle arka planda hiçbir uygulama açık olmamalı. Performans' a aşırı etki eder.
olmaz fakat 8gb alsan iyi olur yani ilerde 8gb alınca 4gb boşa gitmiş olacak bence direkt 8gb alsaol hocam ilerde bi 8 daha alırım ama 4 lük ram alsam yanına sorun olur mu