Neler Yeni

Yardım ryzen 3 3100 83 derece

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Fatih Karakış
beyler şuan kasanın sadece egzoz fanı çalışıyor işlemci 83 derecelere çıkıyor oyunda uzay montaj kullanırken 55 60 derece arasıydı sizce normal mi birde benim soğutucum büyük olduğu için ters kullanıyorum yani egzoz fanıyla işlemci fanı birbirine bakıyor sizce ondan kaynaklı olabilir mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,442
İsim
yusuf ecer
Macun zamanı gelmiştir. O işlemci 83derece çalışabilecek güçte bir işlemci değil.

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Fatih Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun zamanı gelmiştir. O işlemci 83derece çalışabilecek güçte bir işlemci değil.
hocam temmuz ağustos gibi değiştirmiştim en son birde iyi bir termal macun değild değiştiricem en kısa zamandai bu egzoz fanıyla işlemci fanının birbirine bakması sorun oluşturur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm hocam birde ben oyundan çıktım bi 10 15 dakikadır boşta 73 derece başka bir sorun olmasın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,442
İsim
yusuf ecer
hocam temmuz ağustos gibi değiştirmiştim en son birde iyi bir termal macun değild değiştiricem en kısa zamandai bu egzoz fanıyla işlemci fanının birbirine bakması sorun oluşturur mu?
O kadar bir sorun oluşturmaz, belki hiç oluşturmaz.

@freygasm hocam birde ben oyundan çıktım bi 10 15 dakikadır boşta 73 derece başka bir sorun olmasın
Macunu dene önce, başka bir sorun varsa çözülür.

Ysuflix

80+ Gold
sorun oluşmaz ama soğutucu fanını doğru yöne tak macun yenile düzelir

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Fatih Karakış

Ysuflix

80+ Gold

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Fatih Karakış

Ysuflix

80+ Gold
Olmuyo hocam işte soğutucu alçak biraz o yüzden ramlere çarpıyor
hocam fanı kuleden ayır yönünü değiştir diyorum ram diyosun hala arkaya dönükken fan yüzünü döndür

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Fatih Karakış
Top Bottom