BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
3600 içinden bile geçer.bu 2 işlemciden hangisini alayım sizce aralarındaki fark ne yeni sistem topluyorum bilgi amaçlı
3600 içinden bile geçer.bu 2 işlemciden hangisini alayım sizce aralarındaki fark ne yeni sistem topluyorum bilgi amaçlı
Öyle bir şey yokbenim bi arkadaşım dedi bu r5 3600 lerde genel bi sorun varmış fps drop oluyormuş doğru mu
Yav he he.benim bi arkadaşım dedi bu r5 3600 lerde genel bi sorun varmış fps drop oluyormuş doğru mu
Doğru.Hayır, sadece stok fan yetmeyebiliyor.
Güzel sallamış arkadaşın. Öyle bir sorun yok bizzat kullanıyorum.benim bi arkadaşım dedi bu r5 3600 lerde genel bi sorun varmış fps drop oluyormuş doğru mu
980gt düşük bir ekran kartı üstte bir arkadaşın dediği gibi islemci ağirlikli oyunlarda problem yaşamazsınnvidia 9800 gt
evet anlıyor ona da kuzeni söylemiş galibaHangi arkadaşın dedi ve bu arkadaşın kim? PC'den anlayan birisi mi?
Isınmadan oluyor t6 ultra alsanız bi sıkıntı kalmazbenim bi arkadaşım dedi bu r5 3600 lerde genel bi sorun varmış fps drop oluyormuş doğru mu
Belli ne kadar anladığıevet anlıyor ona da kuzeni söylemiş galiba
peki valorant pubg mobile fortnite ne ağırlıklı oyunlar980gt düşük bir ekran kartı üstte bir arkadaşın dediği gibi islemci ağirlikli oyunlarda problem yaşamazsın
valorantda sorun yasamazsın orta ayarlardapeki valorant PUBG mobile fortnite ne ağırlıklı oyunlar
peki teşekkür ederimvalorantda sorun yasamazsın orta ayarlarda
PUBG mobile de ekran kartınız iyi olmalı
fortnite ekran kartı