Ryzen 3 4300ge li apu sistem kullanıyorum geçenlerde 1050 ti ekran kartı alıp taktım.Fakat hangi driverleri kuracağım görüntüyü nerden alacağım bunları bilmiyorum. Şuan PC temiz format halinde ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olurmusunuz.
NVIDIA'nın sitesinden indirebilirsiniz sürücüyü. Chipseti ise AMD'den indirebilirsiniz.Ryzen 3 4300ge li apu sistem kullanıyorum geçenlerde 1050 ti ekran kartı alıp taktım.Fakat hangi driverleri kuracağım görüntüyü nerden alacağım bunları bilmiyorum. Şuan PC temiz format halinde ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olurmusunuz.
Peki işlemci ile beraber nasıl bir çalışacakW10 Nvidia nin kendi sitesine girip oradan ekran kartı marka modelini seçip driverlerinizi kurabilirsiniz
Hocam siz görüntüyü artık ekran kartı üzerinden alacaksın anakarttan almıyacaksınPeki işlemci ile beraber nasıl bir çalışacak
Yapma ya güçlenir diye aldım bendeNVIDIA'nın sitesinden indirebilirsiniz sürücüyü. Chipseti ise AMD'den indirebilirsiniz.
Hocam benim monitör 165 hz displayı ekran kartına takınca 143.600 olarak gösteriyor veyahut hdmı kablosu ile anakartı taktığımda direk 144 oluyo sebebini anlamadım bir yazarsan sevinirimHocam siz görüntüyü artık ekran kartı üzerinden alacaksın anakarttan almıyacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDMI, Display port yada Dvı kablonuzu ekran kartına bagliyacaksınız
Güçleniyormuş. Özür dilerim yanlış bilgi için. 1.2 TFLOPS civarı daha güçlü diye biliyorum GTX 1050 Ti.Yapma ya güçlenir diye aldım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim monitör 165 hz displayı ekran kartına takınca 143.600 olarak gösteriyor veyahut hdmı kablosu ile anakartı taktığımda direk 144 oluyo sebebini anlamadım bir yazarsan sevinirim
Estafurullah çok teşekkürler bilgin içinGüçleniyormuş. Özür dilerim yanlış bilgi için. 1.2 TFLOPS civarı daha güçlü diye biliyorum GTX 1050 Ti.