Neler Yeni

Ryzen 3 4300ge Gtx 1050 ti driver

ernbba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
A.Eren
Ryzen 3 4300ge li apu sistem kullanıyorum geçenlerde 1050 ti ekran kartı alıp taktım.Fakat hangi driverleri kuracağım görüntüyü nerden alacağım bunları bilmiyorum. Şuan PC temiz format halinde ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olurmusunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
W10 Nvidia nin kendi sitesine girip oradan ekran kartı marka modelini seçip driverlerinizi kurabilirsiniz

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Ryzen 3 4300ge li apu sistem kullanıyorum geçenlerde 1050 ti ekran kartı alıp taktım.Fakat hangi driverleri kuracağım görüntüyü nerden alacağım bunları bilmiyorum. Şuan PC temiz format halinde ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olurmusunuz.
NVIDIA'nın sitesinden indirebilirsiniz sürücüyü. Chipseti ise AMD'den indirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
Peki işlemci ile beraber nasıl bir çalışacak
Hocam siz görüntüyü artık ekran kartı üzerinden alacaksın anakarttan almıyacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDMI, Display port yada Dvı kablonuzu ekran kartına bagliyacaksınız

ernbba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
A.Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NVIDIA'nın sitesinden indirebilirsiniz sürücüyü. Chipseti ise AMD'den indirebilirsiniz.
Yapma ya güçlenir diye aldım bende

Hocam siz görüntüyü artık ekran kartı üzerinden alacaksın anakarttan almıyacaksın

HDMI, Display port yada Dvı kablonuzu ekran kartına bagliyacaksınız
Hocam benim monitör 165 hz displayı ekran kartına takınca 143.600 olarak gösteriyor veyahut hdmı kablosu ile anakartı taktığımda direk 144 oluyo sebebini anlamadım bir yazarsan sevinirim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Yapma ya güçlenir diye aldım bende

Hocam benim monitör 165 hz displayı ekran kartına takınca 143.600 olarak gösteriyor veyahut hdmı kablosu ile anakartı taktığımda direk 144 oluyo sebebini anlamadım bir yazarsan sevinirim
Güçleniyormuş. Özür dilerim yanlış bilgi için. 1.2 TFLOPS civarı daha güçlü diye biliyorum GTX 1050 Ti.

Top Bottom