rookie27
80+ Gold
Vermez normal.Bana göre gelir çünkü stoklarda tek eksik olan ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi ssd siz almaya da izin vermiyor site
Vermez normal.Bana göre gelir çünkü stoklarda tek eksik olan ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi ssd siz almaya da izin vermiyor site
Hiç belli olmuyor hocam paranız varsa o Teknobiyotikteki sistemi dediğim gibi özelleştirerek alın.Bu sistem kaç ayda bir çıkıyor süresi bellimi hocam boşa beklemeyelim birde
Gg3 iyi ya bunlardan ondan bir iki gün beklim olmadi alicamHiç belli olmuyor hocam paranız varsa o Teknobiyotikteki sistemi dediğim gibi özelleştirerek alın.
En fazla 500/600TL fazla vermiş olursunuz.
Artık almak istiyorum yardimci olurmusun agaSSD Sandisk Ultra 3D olanı yaparsan +159TL.
Bellek kısmından 8*2 olan +464 TL.
Kasa kısmından Dark Raider +119TL.
Güç kaynağı kısmından 500W olan +185TL.
Eğer bu dediklerimi yaparsan alınabilir 4172TL oluyor.
Aga bak ya GameGarajdaki RX560 sistemi al ya da bu R3 4300GE sistemi dediğim şeyleri yaparak al karar senin.Artık almak istiyorum yardimci olurmusun aga
sahibinden'de birkaç satıcıda var hocam. Oraya bakabilirsin. İlanları görünce durduk yere kasayı satma isteği geldi ((Fiyatı uygunsa link atarmisiniz
Öneri için sağol ana sıfır almak istiyorum 2. Ellerin ne olduğu belli değil diye düşünüyorum.sahibinden'de birkaç satıcıda var hocam. Oraya bakabilirsin. İlanları görünce durduk yere kasayı satma isteği geldi ()
Şaka bir yana sahibinden gibi pazar yerlerinden ürün bağlantısı paylaşmak yasak mı bilmiyorum. O yüzden atmadım. Bulamazsanız özel mesajdan yazabilirsiniz
Hangi stokStoğu beklemek istemiyorsan
Pollux 3A-K - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com