Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Cyberpunk indirimdeyken alayim dedim ama yüksek ayarlarda oynayabilir miyim bu sistem ile 3600 ve 5600 xt 16 gb ram.
videodaki ayarlar gibi mi yapim ?Optimize ayarlar ile oynayabilirsin, YouTube'da videolar mevcut.
Evet, sanırım FSR 2 desteği de gelmişti o da yardımcı olacaktırvideodaki ayarlar gibi mi yapim ?
Evet, sanırım FSR 2 desteği de gelmişti o da yardımcı olacaktır
FSR ile FPS değerleri tatmin edici düzeye geliyor ama kalite modundan daha aşağı bir moda çekersen grafikler çamur oluyor. FSR ayarının altında FSR keskinleştirme ayarını 0.50 yaparsan o bozulma yok oluyor. 0 yaparsan bozukluk oluyor . 1 yaparsan oyun çok keskin duruyor ve hiç doğal durmuyor. 0.50 ideal 1660ti ve ryzen 2600 ile oynuyorum yüksek ultra arası 60fps civarı alıyorum. Şehir içinde 50lere düştüğü de oluyor.Cyberpunk indirimdeyken alayim dedim ama yüksek ayarlarda oynayabilir miyim bu sistem ile 3600 ve 5600 xt 16 gb ram.
Performans modu kötü evet ama kalite modunda sorun yok bence.Hocam amd'nin FSR özelliği benim görüşümce hala kötü oyunun kalitesini bildiğin 720p çekiyor görüntüde bozulmalar bulanıklıklar oluyor kalite modundan bahsediyorum performans modunda kullanıp görüntü iyi diyen varsa göz doktoruna gitmesini tavsiye ediyorum
Performans modu kötü evet ama kalite modunda sorun yok bence.
FSR Kalite modu açık bitirdim cyberpunkı . Görüntü kalitesi fazlasıyla iyiydi
Bu ayarları yapıp fsr kaliteye alıp deniyorum şimdi
ayarları bu videoya göre yapıp fsr quality'e alırsan sorunsuz oynarsın.