Skyline3486
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ryzen 5 1600 12 nm ve asus prime a320m-k sahibiyim. Videodaki gibi 4 ghz gibi frekanslara OC yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
Yanlış değilsem bazı bios sürümlerinde oc kilidi açık a320'lerde bile..Ryzen 5 1600 12 nm ve asus prime a320m-k sahibiyim. Videodaki gibi 4 ghz gibi frekanslara OC yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
Daha iyi bir fps alır mıyım diye düşünüyorum sadece. Ekran kartına 0 darboğaz var. Belki de yapmaya ihtiyacım yoktur. Sormak istedim.Yanlış değilsem bazı bios sürümlerinde oc kilidi açık a320'lerde bile..
(Tam bilgim yok)
İşlemci performansından memnun mu değilsin yoksa ekran kartı mı beslemeye çalışıyorsun..
Zaten giriş seviye anakartlarda oc pek etik olmaz..
Bu anakartla OC yaparsan kasa yanar diye düşünüyorum.Ryzen 5 1600 12 nm ve asus prime a320m-k sahibiyim. Videodaki gibi 4 ghz gibi frekanslara OC yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
Online fps oyunlarında bir miktar artış gözlemlenebilir..Daha iyi bir fps alır mıyım diye düşünüyorum sadece. Ekran kartına 0 darboğaz var. Belki de yapmaya ihtiyacım yoktur. Sormak istedim.
Güncel oyunlarda 60 fps alınmıyor artık haliyle. 5 fps fazla alabilir miyim diye düşünmüştüm.Online fps oyunlarında bir miktar artış gözlemlenebilir..
Ama 200'den 230'a çıkmak... ne bileyim...
Pek bi olayı yok gibi geliyor..
Monitör destekliyorsa ayrı..
Kaç fps alıyorsun oyunlarda..
(%10 civarı bir artış yakalarsın en fazla)
Ekran kartın tam yüke girebiliyorsa pek bi önemi yok aslında..Güncel oyunlarda 60 fps alınmıyor artık haliyle. 5 fps fazla alabilir miyim diye düşünmüştüm.