Yetmez.bigmaster
Hocam biraz açar mısınız ekran kartının güç girişi yok diye biliyorum neden yetmez tam olarakYetmez.
Düşük fiyatlı bir psu önerebilir misiniz sıkıntı yaşamayacagimYetmez ve sorun çıkartacaktır.
350w diyorsa bile o kadarını bile verdiği şüpheli iken öyle bir sistemi hiç riske atmayın 450 waat +80 bir PSU bakın
https://pcpartpicker.com/ Buradan tam olarak girersen tüm bileşenleri orda kaç w olduğu yazacaktır kaynak doğru emin olabilirsin.Ryzen 5 1600 af
B450m s2h
Rx460 4 GB 128 bit
Arkadaşlar elimde şuan bigmaster elite series 350 w bir psu var sizce bu sistem için yeterli midir sıkıntı çıkarır mı
Buyrun hocam
Fotoğraf paylaştım hocamGüç kaynağının tam modelini, hatta mümkünse fotoğrafını atabilir misin?
12V kanalı yeterince güçlüyse yeni bir güç kaynağı almana gerek kalmaz, yeterli olacaktır.
12V kanalı aşırı derecede güçsüz, sadece 11A yani 132W verebiliyor.Buyrun hocam
Psu onerebilir misiniz düşük bütçeli12V kanalı aşırı derecede güçsüz, sadece 11A yani 132W verebiliyor.
İşlemci, anakart, ekran kartı gibi ana bileşenler bu 12V kanalından besleniyor, dolayısıyla 132W'lık bir kapasite yetersiz kalacaktır.
Maksimum olarak ne kadar bütçen var?Psu onerebilir misiniz düşük bütçeli
250 300 arası hocam oda en fazla sistemi topladım param kalmadı malesefMaksimum olarak ne kadar bütçen var?
Normalde sizeHocam biraz açar mısınız ekran kartının güç girişi yok diye biliyorum neden yetmez tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşük fiyatlı bir psu önerebilir misiniz sıkıntı yaşamayacagim
Bunu alabilirsin, rahatlıkla yeterli olur.250 300 arası hocam oda en fazla sistemi topladım param kalmadı malesef