SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Hocam link varmı belki alırımS
Stokta var lazımsa aldırırız sana da![]()
Hocam link varmı belki alırımS
Herkesin durumu bir değil, güzel bi yönlendirme yapılıp bütçeye göre en güzel sistemlerden birisini toplayarak yardımcı olmuş. Sağ olsun.ryzen 1600x bu devirde...
Af ile aynı performansı hocamryzen 1600x bu devirde...
3000 kusur TL'ye bu kadarryzen 1600x bu devirde...
Şu konuda haklı ryzen 3 3100de bulabilirdikama satıcı hulamadikHerkesin durumu bir değil, güzel bi yönlendirme yapılıp bütçeye göre en güzel sistemlerden birisini toplayarak yardımcı olmuş. Sağ olsun.
Ayrıca kendisine daha çok ulaşacağım dün beni bir siteye yönlerdirdi ekran kartı için. Sahibindene uğramıyorum bile.
Adamsın hocamAf ile aynı performansı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 kusur TL'ye bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu konuda haklı ryzen 3 3100de bulabilirdikama satıcı hulamadik
Kısıtlı bütçeyle en iyisi bu vardı ben gayet memnunum hani ama sizde haklısınız tabiryzen 1600x bu devirde...
"ryzen 5 1600x bu devirde..."ryzen 1600x bu devirde...
570 i 900 e almak cok iyiGençler çok sağolsun Murat kardeşim sayesinde ikinci el çok güzel bi bilgisayar topladık bana.İnanın kendi işiymiş gibi sonuna kadar uğraşarak sürekli araştırıp güzelce yönlendirip ilgilenerek yardım etti altada özellikleri ve fiyatları bırakıcam şimdi.
Gigabyte a320 m h anakart- 400 TL
Ryzen 5 1600x işlemci- 1300 TL
İşlemci fan ve ayaklarıyla beraber- 40 TL
8gb ddr4 ram 3200mhz (sıfır)- 465 TL
240gb ssd (sıfır)- 357 TL
Gigabyte rx570- 900 TL
420w psu- 150 TL
Canavar gibi bir şey oldu bence bu fiyata çok çok iyi yani fps değerlerini istediğiniz oyun olursa yükler denerim.
S
4 ay miningli570 i 900 e almak cok iyi
Mining yapilmis mi ve bir sorunu var mi ekran kartinin? Ki mining yapilsa bile super fiyat