Neler Yeni

Ryzen 5 1600X ve RX 570'li İkinci El Sistem Toplama

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
ryzen 1600x bu devirde...
Herkesin durumu bir değil, güzel bi yönlendirme yapılıp bütçeye göre en güzel sistemlerden birisini toplayarak yardımcı olmuş. Sağ olsun.

Ayrıca kendisine daha çok ulaşacağım dün beni bir siteye yönlerdirdi ekran kartı için. Sahibindene uğramıyorum bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Af ile aynı performansı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000 kusur TL'ye bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin durumu bir değil, güzel bi yönlendirme yapılıp bütçeye göre en güzel sistemlerden birisini toplayarak yardımcı olmuş. Sağ olsun.

Ayrıca kendisine daha çok ulaşacağım dün beni bir siteye yönlerdirdi ekran kartı için. Sahibindene uğramıyorum bile.
Şu konuda haklı ryzen 3 3100de bulabilirdikama satıcı hulamadik

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hayırlı olsun güle güle kullan
adamsın murat hocam

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
"ryzen 5 1600x bu devirde..."
Bu yorumdan ötürü @MematiBaş🚬 gülmesi ve aynı zamanda ortak arkadaşımız olan @SüleymanÇakır. dan yola çıkıp beni instagram "sizi bulursam feci edicem" şeklinde tehdit etmeniz bir kere ayrı bir suç ikincisi sizi engellediğimden o mesajlar silindi lakin bu tarz anlamsız saçma hareketlere devam etmeniz sizi olaki bir adli süreç başlatırsam aleyhinize karşı birer delil olacaktır bunuda belirtmek isterim ama böyle şeylere gerek olmadığı düşüncesindeyim ki yanılmam.

Güzel kardeşim biz bu forumda anlaşmalı bir ekip :D değiliz. Sadece isim benzerliğinden ötürü tesadüf ile forumda birbiri ile denk gelmiş kullanıcılarız bu forumda herkes birbirinin yorumuna gülebilir eleştirebilir hatalarımız yanlışımız varsa bunları söyleyebilirler bu doğaldır size göre ryzen 5 1600x alınmayabilir ama çoğu kişi o işlemcili bir giriş seviye sistem için ne paralar harcıyor isterseniz kendimdende örnekler verebilirim, burada da memati baş belki size hak verdiği için belkide "nasıl yani kardeşim hala kullanılır :D" diye düşünerekden özgür hür iradesini kullanarak o emojiyi atmış olabilir yani napalım biz buna şimdi banada forumda yeri geliyor bir sürü eleştiri geliyor bu çok normaldir bu aralar işten güçten foruma pek giremiyorum :) neyse fazla uzattım esen kalın, allaha emanetsiniz.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Gençler çok sağolsun Murat kardeşim sayesinde ikinci el çok güzel bi bilgisayar topladık bana.İnanın kendi işiymiş gibi sonuna kadar uğraşarak sürekli araştırıp güzelce yönlendirip ilgilenerek yardım etti altada özellikleri ve fiyatları bırakıcam şimdi.
Gigabyte a320 m h anakart- 400 TL
Ryzen 5 1600x işlemci- 1300 TL
İşlemci fan ve ayaklarıyla beraber- 40 TL
8gb ddr4 ram 3200mhz (sıfır)- 465 TL
240gb ssd (sıfır)- 357 TL
Gigabyte rx570- 900 TL
420w psu- 150 TL
Canavar gibi bir şey oldu bence bu fiyata çok çok iyi yani fps değerlerini istediğiniz oyun olursa yükler denerim.
570 i 900 e almak cok iyi
Mining yapilmis mi ve bir sorunu var mi ekran kartinin? Ki mining yapilsa bile super fiyat

Top Bottom