işlemciniz çok güçlü olmaz kart 256bit 4gb ide alınabilir 2.elRyzen5 2600 3.4.ghz işlemci Sapphire Rx550 4GB ekran kartim var dar boğaz yaparmı yoksa sorunsuz çalışır mı ?
Peki şimdi ben sistem topladım ancak Dp ile görüntü alamamıştım bunun nedeni nedir bilginiz var mıişlemciniz çok güçlü olmaz kart 256bit 4gb ide alınabilir 2.el
çeviricimi kullandınız ?Peki şimdi ben sistem topladım ancak Dp ile görüntü alamamıştım bunun nedeni nedir bilginiz var mı
Açılmadi diye Hdmi kablosu alıp görüntü aldım ancak görüntü 144hz e alinca görüntüde kesilmeler oluştuçeviricimi kullandınız ?
aldığınız hdmi kablosu 144hz desteklemiyor olabilir bazıları maks 120hz destekliyorAçılmadi diye Hdmi kablosu alıp görüntü aldım ancak görüntü 144hz e alinca görüntüde kesilmeler oluştu
Darboğaz Olmaz. Ama dengesiz olur. O kartı sıfır olarak almanızı önermem.Ryzen5 2600 3.4.ghz işlemci Sapphire Rx550 4GB ekran kartim var dar boğaz yaparmı yoksa sorunsuz çalışır mı ?
Ben Displayport ile görüntü almak istiyorum ama görüntü gelmiyor ama 60hz de sorun olmuyoraldığınız hdmi kablosu 144hz desteklemiyor olabilir bazıları maks 120hz destekliyor