AMD Ryzen 5 7500F işlemcisistem önerınız var mı ?
2060 super le hangi 4k oyunu oynanacak merak ettim. Çözünürlük ve kalite arttıkça yük ekran kartına biner, islemcinin yükü azalır bu yuzden 1080p de oynadigin bir oyuna güçlü bir işlemci gerekir. Çözünürlügü ve kaliteyi artırdığında ekran kartinin calisma yuzdesinden darboğaz yapiyor mu yapmiyor mu anlarsın ama 2060super le 4k olmaz. 1080p kartidir kendileri. Mesela benim 5600 islemciyle 2k da darboğaz yaşamamamın sebebi 4070super kullanmamdir. 4k icin ekran kartinin enazindan bi 4070 ti super ya da 4080 olmasi lazim.monitör 4k 144 hz acaba bu oyunlarda ekran kartı noktasında problem yapıyor olabilir mi ?
TeşekkürlerAMD Ryzen 5 7500F işlemci
MSI Pro A620M-E AMD AM5 anakart
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 Ram
yeterli geri kalan eski parçalarını kullanabilirsin.
Ben denedim hocam... Mala anlatır gibi "5600 ile şunlar kullanılır en fazla bu alınır" demediğin sürece işe yaramıyor. Millet balık tutmayı öğrenmek veya oltayı seçmek falan bunlarla ilgilenmiyor direk balığı istiyorlar.şu darboğaz konusunu bi işleyelim ya. sanırım yanlış oturmuş herkesin kafasında
dasdadahahahaha eyvah sı*tık deseneBen denedim hocam... Mala anlatır gibi "5600 ile şunlar kullanılır en fazla bu alınır" demediğin sürece işe yaramıyor. Millet balık tutmayı öğrenmek veya oltayı seçmek falan bunlarla ilgilenmiyor direk balığı istiyorlar.
[Bunu desen bile işe yaramadığı oluyor. Hala 5600 ve 4060 darboğaz yapar mı gibi yorumlar alıyorum]