Termal macun stok fan üzerindeki miydi?Asus B450 m-k anakartım var montajını yaptım ve boştayken bile aşırı derece yüksek ısılardaydı bunun sorunu nedir bilen varmı
tam bi şekile oturtum bilgisayarı açtığım anda aida64 progamından sıcaklık değerine baktığımda 95 dereceleri görüyorum hiçbir şekilde oyuna girmedenTermal macun stok fan üzerindeki miydi?
Tam oturtamamış olabilirsiniz, vidaları çapraz sıktınız değil mi?
yok yok onları çıkarttımHocam fandaki jelatini mi unuttunuz
Montajda bir sıkıntı var yüksek ihtimalle.tam bi şekile oturtum bilgisayarı açtığım anda aida64 progamından sıcaklık değerine baktığımda 95 dereceleri görüyorum hiçbir şekilde oyuna girmeden
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam bi şekile oturtum bilgisayarı açtığım anda aida64 progamından sıcaklık değerine baktığımda 95 dereceleri görüyorum hiçbir şekilde oyuna girmeden
stok fan evet bende işlemci sorun olucağını düşünüp iade talep ettim
yani eski sistemi montaj yaptım 40-42 derece fan üst düzey olmamasına rağmen ondaki ısı görünce bi sorun olduğunu düşünüp işlemciyi iade talebinde bulundumMontajda bir sıkıntı var yüksek ihtimalle.
yeni sürdüm ancak 100 dereceyi gördüm direk kapattım pcyiTermal macunun kürleşmesi lazım 3-5 gün sonra normale döner sıcaklık macunu yeni surduyseniz