Neler Yeni

ryzen 5 3400g ile mining yapma

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Merhabalar ben kripto kazıyorum da 2 kripto var hangisi kazsam daha karlı oluyorum şuanda rtm rapteryum kazıyorum ve sonradan ögrendim xmr monero de kazılıyor şimdi hangisini yapsam daha mantıklı

yardımcı olurmusunuz apu işlemci bunuda belirteyim

Tre-x

80+ Silver
Merhabalar ben kripto kazıyorum da 2 kripto var hangisi kazsam daha karlı oluyorum şuanda rtm rapteryum kazıyorum ve sonradan ögrendim xmr monero de kazılıyor şimdi hangisini yapsam daha mantıklı

yardımcı olurmusunuz apu işlemci bunuda belirteyim
apu işlemci ile kripto para kazmanın çok getirisi olacağını düşünmüyorum

Tre-x

80+ Silver
şuan da 8 rtm 28 rtm yapacam usd al sat yapıp fazla bişi kazamam ama monero nasıl kazanırmıyım sence
hocam vega 11 2 gb lık bi işlemci getirisi olmaz yani gtx 1650 ile bile mining yapmayın diyorlar çünkü getirisi çok değil , bir kısmı elektriğe gidecek ve işlemci yıpranacak yapmanızı önermem

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam vega 11 2 gb lık bi işlemci getirisi olmaz yani gtx 1650 ile bile mining yapmayın diyorlar çünkü getirisi çok değil , bir kısmı elektriğe gidecek ve işlemci yıpranacak yapmanızı önermem
hm anladım eyw saol

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Monero raptoreumdan biraz daha az kazandırıyor. O nedenle monero kazımını düşünmemen mantıklı olacaktır. İşlemci ile kazılabilecek başka coinlerde var ama karlı değiller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss