Açar.Arkadaşlar ryzen 5 3500x aldım yayın açabilirmiyim 3600 biraz daha iyi evet bütçe yoktu bunu aldım render konusunda ryzen 5 2600 ile aynı diyorlar doğrumu?
Ne kadar idare ederAçarsın açmasına fakat oyun oynarken bi takım sorunlar yaratabilir işlemci kendini zorlayacağı için.
6C 6T bir işlemci çoklu çekirdek performansı çok da iyi değil fiyatına göre.
Aldım 3500x beni kaç yıl goturur 1660 super ilr3600 ü zorlayabiliosan onu al çoklu çekirdekte daha iyidir ama 3500x de çok sorun çıkartmaz ve bu da biraz oynayacağın oyuna ve yayının kalitesine göre değişir
açar hocam rahat rahatArkadaşlar ryzen 5 3500x aldım yayın açabilirmiyim 3600 biraz daha iyi evet bütçe yoktu bunu aldım render konusunda ryzen 5 2600 ile aynı diyorlar doğrumu?
orası pek işlemci değilde ekran kartının piyasa ile ilişkisine giriyor ve değişkenlik gösterir mesela önümüzdeki 3 yıl da oyunların max grafiği aynı kalır vs vs olur seni daha uzun götürür temiz bir kullanımda ama bakarsın 1 ay sonra yeni teknolojiler grafikler çıkar bu sefer yetersiz kalır bunu pek bilemeyiz ne desem yalan olur yaniAldım 3500x beni kaç yıl goturur 1660 super ilr
Açar ama sisteme,internetinede bağlı en az 20dow 3up alman lazım 720p/60fps bir yayın içinArkadaşlar ryzen 5 3500x aldım yayın açabilirmiyim 3600 biraz daha iyi evet bütçe yoktu bunu aldım render konusunda ryzen 5 2600 ile aynı diyorlar doğrumu?
açarR5 2600 açar mı? renderde herhangi bir sorun yok çünkü