Neler Yeni

Ryzen 5 3500X + GTX 1660 SUPER sisteme uygun bir kasa önerisi

Kando

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdurrahman Kandemir
Anakartınız tamam o zaman ekran kartlarında ben alırken ciddi fiyat farkı vardı şuan değişmişse bilemem tabi :) Öyleyse ram kasa psu'yu değerlendirin derim çok memnunum kendim kullanıyorum :) Ama ilerde ram'i 16 yapmayı unutmayın yanına bir tane daha aynı ram'den alın daha iyi olur.
ilerleyen zamanlarda ram hdd sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum ekran kartı fiyatlarında 100tl gibi fark var teşekkürler önerilerin için

Bergee

80+ Silver
ilerleyen zamanlarda ram HDD sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum ekran kartı fiyatlarında 100tl gibi fark var teşekkürler önerilerin için
Hocam bence sıvı soğutma için yani ne bileyim en azından anakartı değiştirip güzel bir anakart alıp onda sıvı soğutma kullanmak daha mantıklı gibi B450M S2H'ın VRM değerleri zaten ortada o kadar fazla zorlayacağını düşünmüyorum sistemi ısınma sorunuda yaşayacağını düşünmüyorum ama işlemci değiştirip anakart değiştirirseniz sıvı soğutmayı düşünün derim. Tabi ki yine sizin bileceğiniz iş. tabii ki yine alıp sıvı soğutmayı daha sonrasında yeni anakart işlemcide alabilirsiniz. Hatta işlemciyi yükseltmeye bile gerek yok bu işlemci içinde sıvı soğutma gerekebiliriz çünkü :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Çağatay
Kasa+psu olarak bunları alabilirsin. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-n5-mf-4x120mm-rainbow-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html

Bu arada bu bütçede daha iyi bir sistem toplanabilir.bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa+psu olarak bunları alabilirsin. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-n5-mf-4x120mm-rainbow-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html

Bu arada bu bütçede daha iyi bir sistem toplanabilir.
sistem önerisdinde bulunabilir msin bu fiyat üzerinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,174
Üyeler
161,963
Son üye
Austin
Top Bottom