Ryzen 5 3500x İyi Midir

Yani, oyun için iyi bir işlemci.

Fiyat performans olarak bence başarılı. Ama imkan varsa 3600 yağılması daha iyi olur görüşündeyim.

3500X yerine 3600 daha mantıklı. 3600'ün Çoklu çekirdek gücü çok daha iyi. İlerde Çoklu çekirdeğe geçeceği için oyunlar 3600 Alabiliyorsan 3600 Öneririm.

Daha önce yazmış olduğum bir yazıdır;

"3500x, 3600 yapılmaya çalışılan ama olmayan işlemcidir. Yani hatalı üretim gibi düşünebilirsiniz. Ama tabii ki bir sorunu yok. Satışı ilk olarak yalnızca Çin'deydi ama daha sonrasında stok fazlalığı nedeniyle ihracatını yaptılar. Ülkemizde de ithal eden birkaç firma var. Az farkla 3600 varken alınmaz. "

Daha önce yazmış olduğum bir yazıdır;

"3500x, 3600 yapılmaya çalışılan ama olmayan işlemcidir. Yani hatalı üretim gibi düşünebilirsiniz. Ama tabii ki bir sorunu yok. Satışı ilk olarak yalnızca Çin'deydi ama daha sonrasında stok fazlalığı nedeniyle ihracatını yaptılar. Ülkemizde de ithal eden birkaç firma var. Az farkla 3600 varken alınmaz. "
9400F'in F/P şeyini bozmak için çıktı zannediyodum. :D

bu arada 3600 ile arasında fiyat farkı yok denebilir 10400F de bekelenebilir.

9400F'in F/P şeyini bozmak için çıktı zannediyodum. :D

bu arada 3600 ile arasında fiyat farkı yok denebilir 10400F de bekelenebilir.
😂 😂
10400f olsa bunların ikisinin de yüzüne bakılmaz. Intel kağıt üstünde düşük kalsa bile performansta eline su döktürmüyor.

Ryzen 5 serisinin üvey evladı. Tavsiye etmem :).

😂 😂
10400f olsa bunların ikisinin de yüzüne bakılmaz. Intel kağıt üstünde düşük kalsa bile performansta eline su döktürmüyor.
Bu arada çok merak ettiğim bir şey bazı haberlere baktığımda 3600X'ten %10 filan daha iyi deniyor bugün doanaımhaberde 3600X %10 daha iyi deniyor ben mi yanlış okuyorum yoksa millet birbiriyle mi ters düşüyor? :D

Bu arada çok merak ettiğim bir şey bazı haberlere baktığımda 3600X'ten %10 filan daha iyi deniyor bugün doanaımhaberde 3600X %10 daha iyi deniyor ben mi yanlış okuyorum yoksa millet birbiriyle mi ters düşüyor? :D

Hele bi çıksında şu 10400F gerçekler dökülür ortaya.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Herkes birbiriyle çelişiyor. Çıkmadan neyin ne olduğunu anlayamayacağız herhalde.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri