üstüne koycam sorun olmaz alışığım 7700k sağ olsunBazı ultra ayarları kapalı belki ondan farklılık gösterebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer masanın üstüne koyacaksan stok soğutucu biraz fazla ses yapıyor haberin olsun.
Nasıl kral güzelmi? Yayında falan sıkıntı yaşıyormusun3500x kullanıcısıyım.
Sorun varsa söyle
Dostum yeni gelen güncelleme ile her yer sis hayalet ben haklı buluyorum FPS'in düşüklüğünüfortnite bana biraz düşük gibi geldi ultrada 70 fps flnmı alıyo beklerdim bi 110fps fln
Yayın yapamıyorum UPLOAD hızım saolsun.Nasıl kral güzelmi? Yayında falan sıkıntı yaşıyormusun
Dual kit nasıl buluruz ?Dostum yeni gelen güncelleme ile her yer sis hayalet ben haklı buluyorum FPS'in düşüklüğünü
O 70fps 8GB ram ile
8GB ram ile birlikte alıp bir 8 daha takmıştım. Uymadı iade ettim, bunu da satıp dualkit RAM alacağım.
Yayın yapamıyorum UPLOAD hızım saolsun.
Sadece oyun oynadım şimdiye kadar, eski bir laptopdan geçtiğim aşırı fazla fark var benim açımdan.
o zmn bana yeter ya 3500x saol bilgiler içinDostum yeni gelen güncelleme ile her yer sis hayalet ben haklı buluyorum FPS'in düşüklüğünü
O 70fps 8GB ram ile
8GB ram ile birlikte alıp bir 8 daha takmıştım. Uymadı iade ettim, bunu da satıp dualkit RAM alacağım.
Yayın yapamıyorum UPLOAD hızım saolsun.
Sadece oyun oynadım şimdiye kadar, eski bir laptopdan geçtiğim aşırı fazla fark var benim açımdan.
https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...yah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.htmlDual kit nasıl buluruz ?
Yeter yeter sonuçta bu seni 3 4 yıl goturur sonra yenisini düzersino zmn bana yeter ya 3500x saol bilgiler için