Bende öyle demiştim ilk başta 2600x alayım dedim ve sitede tükendi fiyat 1140 tl oldu bende o paraya onu alacağıma 300 daha verir 3600 alırım dedim ve ondan sonra burdan test yapınca tam desteklemediğini gördümGayet iyi ikili.
Senin işlemci bossNeden yaşasın kardeşim. Hiç bir sorun olmaz. Bende Ryzen 7 2700x ve 1660 Super var.
Dostum o işlemci 2080S besleyibiliyor.Ekran kartı darboğaz yapmaz.2600X yanına 1gb çok eski kart kullananlar var sırf görüntü almak için.Bende öyle demiştim ilk başta 2600x alayım dedim ve sitede tükendi fiyat 1140 tl oldu bende o paraya onu alacağıma 300 daha verir 3600 alırım dedim ve ondan sonra burdan test yapınca tam desteklemediğini gördüm
Şu anda bir sorun çıkmazsa 1 2 güne topluca alacağım büyük ihtimalle umarım elime hızlı ve sağlam geçerDostum o işlemci 2080S besleyibiliyor.Ekran kartı darboğaz yapmaz.2600X yanına 1gb çok eski kart kullananlar var sırf görüntü almak için.
Hayırlı olsun.Şu anda bir sorun çıkmazsa 1 2 güne topluca alacağım büyük ihtimalle umarım elime hızlı ve sağlam geçer
Sağolun teşekkürler sistem şu anlık 8gb ram e sahip tek sıkıntı o ama onu da yaza doğru en geç takarım büyük ihtimalleHayırlı olsun.