DeadlyPants
80+
Ryzen 5 3600 işlemcim var t6 ultra almayı düşünüyorum ne diyorsunuz fiyatıda iyi
Kasanın hava akışı iyiyse T6 ultra yeterli diye düşünüyorum. Overclock yapmayacaksan normal oyun iş için kullanacaksan yeterli diye düşünüyorum.Ryzen 5 3600 işlemcim var t6 ultra almayı düşünüyorum ne diyorsunuz fiyatıda iyi
MSI MAG force 100r var 6 adet 1200rpm fan var içindeKasanın hava akışı iyiyse T6 ultra yeterli diye düşünüyorum. Overclock yapmayacaksan normal oyun iş için kullanacaksan yeterli diye düşünüyorum.
İşlemci maksimum kaç dereceye ulaşıyor ? Yüksek derecelere ulaşmıyor ise soğutma bile almanıza gerek yok aslında.MSI MAG force 100r var 6 adet 1200rpm fan var içinde
League of legends full ayarda 70 derecedeİşlemci maksimum kaç dereceye ulaşıyor ? Yüksek derecelere ulaşmıyor ise soğutma bile almanıza gerek yok aslında.
Knk 100r ile ilgili sorularim var bakarmisin biMSI MAG force 100r var 6 adet 1200rpm fan var içinde
BuyurKnk 100r ile ilgili sorularim var bakarmisin bi
Sor, ben de yardımcı olurum. 1 sene kullandım sonra sattım.Knk 100r ile ilgili sorularim var bakarmisin bi
Bütçen o kadarsa, iyi bir soğutucu. 500-600₺ bandına çıkarım diyorsan Sycthe Fuma 2 mükemmel.Ryzen 5 3600 işlemcim var t6 ultra almayı düşünüyorum ne diyorsunuz fiyatıda iyi
Bence almana gerek yok, bende aynı dereceleri görüyorum imzamdaki sistemi kullanıyorum.League of legends full ayarda 70 derecede
Call of duty warzoneda 75 derecede
Overclock yapılmayacaksa gerek yok.League of legends full ayarda 70 derecede
Call of duty warzoneda 75 derecede