Ryzen 5 3600 overclock

bende stok soğutucu var bu arada ekstra bir soğutucu yok sıkıntı olmaz herhalde sıcaklık tarafında? Şuan işlemcimin sıcaklığı asla yukarı çıkmıyor sayılır.

bende stok soğutucu var bu arada ekstra bir soğutucu yok sıkıntı olmaz herhalde sıcaklık tarafında? Şuan işlemcimin sıcaklığı asla yukarı çıkmıyor sayılır.
Silikon kötü çıkarsa OC yapmayız zaten, voltaj ayarı yapıp bırakırız.

R5 3600 çok ısınan bir işlemci dostum soğutucunu değiştirmeni tavsiye ederim. Yoksa 80in altına yük altındayken biraz zor

hedefim profesyonel olmak zaten ve bu yolda ilerliyorum neredeyse oldum sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneye deneye yapmak işlemciye ve bilgisayar parçalarına hasar vermez mi? voltaj vesaire öyle bir şey söylediydi biri
Voltajda 1.4V u geçmezsen yanlış yapılan ve sonradan düzeltilen OC nin bileşene zararı olmaz.

Ben R5 2600 le 3.8-4.2GHz arası her GHz için gereken minimum voltajı bulmak için en az 100 deneme yapmışımdır 😀

Edit: Stok soğutucu ile 1.3V u geçme derim yalnız, bu sefer işlemci 100 dereceye vurabilir 😅

Geri