Neler Yeni

ryzen 5 3600 Sistemin fanını değiştirmek

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
merhabalar yakın zamanda bir oyun sistemi almıştım fakat cod warzone gibi oyunlarda 90 92 dereceyi gördü bu yüzden oyunu sildim tabii ki daha sonra çözüm aradım ryzen core performance boost ayarını kapattım biostan. epey bi derece düştü şuan tekrar warzone vs gibi oyunlar oynamıyorum , sea of thives denedim ondada biraz ısındı 70 dereceleri gördü bu yüzden stock fan yerine yeni bir fan almayı düşünüyorum.

Sistemim: 16 GB RAM - msi 2060 gaming x ryzen 5 3600 gibi parçalar mevcut -
Sizlere sorum şu Ryzen 5 3600 için hangi işlemci fanı yeterli olur ve kasama uyumlu olur ben biraz araştırıp bunu tavsiye edilen fan buldum: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
BU Fan sistemime , kasama sığar mı ?
kasamın linkini ve ismini de paylaşıyorum: Thermaltake Versa J24 RGB Edition Temperli Cam Mid Tower ATX
Ve kendim evde takabilir miyim? Malum çevremde bilgisayarcı yok sağlam kendim takabileceğim , yapabileceğim bir şey mi? bir de Ekstra olarak 1 TB harddisk alıp takmak istiyorum o konuda da windows format atmak felan gerekirmi harddisk takınca ?

konu biraz karışık oldu kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert yılmaz
kardeşim alakasız olucak ama kullandığın kasadan memnun musun ? Aynısını alıcam bende ve kullanan birini bulamadım. Hava akışı, PSU’su nasıl ?

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim alakasız olucak ama kullandığın kasadan memnun musun ? Aynısını alıcam bende ve kullanan birini bulamadım. Hava akışı, PSU’su nasıl ?
yani memnunum cam kapak var 3 önde fan 1 egzoz fan üstte delik tozluk güzel yani rgb falan güzel bence işlemci vs ısınmaz ise fena değil

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle de arkadaşlar yardımcı olcak yokmu fan işinde ?_

Top Bottom