ryzen 5 3600 stock soğutucu

Reaksiyon skoru
35
witcher 3 de 80 derece oluyor işlemcim normal mi stock soğutucu kullanıyorum.

stok soğutucuyla normal 4.2 GHZ'i kullanamazsın ama yani tam perofmransta işlemciyi kullanamazsın.

peki daha soğuk kullanmak için ne yapmalıyım soğutucuyu değişmeden

Ultra ayarlarda mı 80derece oluyor ? Bir de OClu mu işlemci

Ozaman normaldir stok soğutucu ile. Msi core frozr s veya arctic duo 34 önerebilirim

bunu alabilşirsi.n
almışken iyi bişey almak isterim açıkçası bundan daha iyi fiyat performans bir önerin daha olur mu bide bu soğutucu oc yapmadan beni sonuna kadar mutlu eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman normaldir stok soğutucu ile. MSI core frozr s veya arctic duo 34 önerebilirim
bunları da kenera koyuyorum teşekkürler hepinize witcher da 100 e kadar çıktı sıcaklık bu arada ultra ayarlarda fazla mı biraz

almışken iyi bişey almak isterim açıkçası bundan daha iyi fiyat performans bir önerin daha olur mu bide bu soğutucu oc yapmadan beni sonuna kadar mutlu eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunları da kenera koyuyorum teşekkürler hepinize witcher da 100 e kadar çıktı sıcaklık bu arada ultra ayarlarda fazla mı biraz
soğutucu olarak attığım yeter bunlara da bakabilirsin ama kasanda da sorun var sanırım.

soğutucu olarak attığım yeter bunlara da bakabilirsin ama kasanda da sorun var sanırım.
sadece işlemci böyle ekran kartım 70 derecede sabit çalışıyor zaten işlemci de sabit 100 çalışmıyor sadece 100 dereceyi gördüm 80-90 arası diyebilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri