Brkyylmz182
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
witcher 3 de 80 derece oluyor işlemcim normal mi stock soğutucu kullanıyorum.
coreboostu kapatabilirsin ama perofmanslı çalışmaz ama soğutucu şart UV da yapabilirsin.peki daha soğuk kullanmak için ne yapmalıyım soğutucuyu değişmeden
Normal ama tam 4.2 yi alamassınwitcher 3 de 80 derece oluyor işlemcim normal mi stock soğutucu kullanıyorum.
oc lu değil ultra ayarlardaUltra ayarlarda mı 80derece oluyor ? Bir de OClu mu işlemci
almışken iyi bişey almak isterim açıkçası bundan daha iyi fiyat performans bir önerin daha olur mu bide bu soğutucu oc yapmadan beni sonuna kadar mutlu eder mibunu alabilşirsi.n![]()
SilverStone Argon SST-AR01-V2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Argon SST-AR01-V2 CPU Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Argon SST-AR01-V2 CPU Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bunları da kenera koyuyorum teşekkürler hepinize witcher da 100 e kadar çıktı sıcaklık bu arada ultra ayarlarda fazla mı birazOzaman normaldir stok soğutucu ile. MSI core frozr s veya arctic duo 34 önerebilirim
almışken iyi bişey almak isterim açıkçası bundan daha iyi fiyat performans bir önerin daha olur mu bide bu soğutucu oc yapmadan beni sonuna kadar mutlu eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunları da kenera koyuyorum teşekkürler hepinize witcher da 100 e kadar çıktı sıcaklık bu arada ultra ayarlarda fazla mı biraz
sadece işlemci böyle ekran kartım 70 derecede sabit çalışıyor zaten işlemci de sabit 100 çalışmıyor sadece 100 dereceyi gördüm 80-90 arası diyebilirimsoğutucu olarak attığım yeter bunlara da bakabilirsin ama kasanda da sorun var sanırım.![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com