ryzen 5 3600 stres testi

tryfast

80+
Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar işlemci fanı çok sesli çalışıyor ilk günler böyle değildi neden olduğunu bilmiyorum amd ryzen master da stres testi yaptığımda en fazla 70-71 dereceyi gördü sizce neden böyle ? bi sorun mu var yoksa normalmi başka bir uygulamadan stres testi yapmalımıyım?

Stock fan mi ?

Stock fan normal dir

arkadaşlar işlemci fanı çok sesli çalışıyor ilk günler böyle değildi neden olduğunu bilmiyorum amd ryzen master da stres testi yaptığımda en fazla 70-71 dereceyi gördü sizce neden böyle ? bi sorun mu var yoksa normalmi başka bir uygulamadan stres testi yapmalımıyım?
ryzen master ın testi oyundan da az yüke sokar. bence macun yenileyin ce soğutucu edinin. soğutcu edinemezseniz bile macun yenilemenizi şiddetle öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl alabilirim yardım edersen çok sevinirim kulaklık takılı ama hala sesi alabiliyorum
silent moda alırsan bi occt de bile sistem kendini kapatır. hatta mümkünse biostan full speede al. işlemciyi mi tercih edrisin sesi mi

70-75 derece stres testinde çok iyi değerler hele hele 3600 stock halde iken ben 93 derece görüyordum

ryzen master ın testi oyundan da az yüke sokar. bence macun yenileyin ce soğutucu edinin. soğutcu edinemezseniz bile macun yenilemenizi şiddetle öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

silent moda alırsan bi occt de bile sistem kendini kapatır. hatta mümkünse biostan full speede al. işlemciyi mi tercih edrisin sesi mi
doğru tamam teşekkür ederim pc yi 1hafta falan önce topladım keşke sıvı soğutma alsaydım 1-2 aya sıvı soğutma alıyım ozaman

doğru tamam teşekkür ederim PC yi 1hafta falan önce topladım keşke sıvı soğutma alsaydım 1-2 aya sıvı soğutma alıyım ozaman
ucuz sıvı soğutmadansa kaliteli kule tipi soğutucu alın. bütçenizi bilmiyorum ama uyarayım dedim.

ucuz sıvı soğutmadansa kaliteli kule tipi soğutucu alın. bütçenizi bilmiyorum ama uyarayım dedim.
1k bütçem var ama aslında istediğim şey bu işlemciyi satıp ryzen 5 5600 almaktı onun yanınada t6 alıcaktım ama bilemiyorum beni 2-3 ay götürürse öyle yapabilirim sizce nasıl olur?

Geri