İşlemci stok fanını takarlar. Sadece turuncu kutu yerine düz siyah kutu gelecektir.https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-gaming-PC-fiyati-45487/
bu sistemdeki 3600 aldım
İnşallah o kasa ve ssd ile almamışsındır.ohh valla içime su serpttin reis eyw
çünkü ısınan bir işlemci
üzgünüm ben seçemedim valla yatacam kalkacam dua edecem de ama bu kasayı abdullah abi fp diye vidiosunu çekmişİnşallah o kasa ve ssd ile almamışsındır.
kanka ben adanada yaşıyom onun için tedirgib oldum3600 sağlam işlemci dostum merak etme tek kötü yanı stok fanı biraz yetersiz ama seni üzmeyecektir için rahat olsun birde maddi durumun uygun olduğunda güzel bir soğutucu alırsan tadından yenmez
hiç sıkıntı olmazİşlemci stok fanını takarlar. Sadece turuncu kutu yerine düz siyah kutu gelecektir.
PSU çöp.Yat kalk dua et.Psu patlarsa sistem çöp olur.üzgünüm ben seçemedim valla yatacam kalkacam dua edecem de ama bu kasayı abdullah abi fp diye vidiosunu çekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ben adanada yaşıyom onun için tedirgib oldum
hiç sıkıntı olmaz
Ne kadara aldın ve evet stok fan varryzen 5 3600 da stok fan bulunuyor mu ?
ama iştee diyorum ya abdullah abi neden fp vidosunu çektiPSU çöp.Yat kalk dua et.Psu patlarsa sistem çöp olur.
kanka özlleştirdimNe kadara aldın ve evet stok fan var
Burda 1500 liraya 3 aylık fanlı 3600 satıyorlar sen sıfır mı aldın?ama iştee diyorum ya abdullah abi neden fp vidosunu çekti
kanka özlleştirdim
Sistem linki var mı?ewt ewt daha dün ince hesaptan aldım
1.Abdullah Abinin FP dediği herşeye inanacaksan ohoo.ama iştee diyorum ya abdullah abi neden fp vidosunu çekti
kanka özlleştirdim
OZAMAN GG SİSTEM BUMM1.Abdullah Abinin FP dediği herşeye inanacaksan ohoo.
2.O kasada psu yoktu.
3.Kasanın önü kapalı.Kasanın fanlarının CFM değerinin iyi olması ve altının açık olması kurtarıyor ama bu seferde fiyatına değmiyor.
Sistem linki var mı?