Neler Yeni

Ryzen 5 3600e RGB hava soğutma önerisi

bsP1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan Sedat Pekşen
Bütçe
450
Sinerji sitesinden hazır sistem alacağım yanında soğutucu alırsam belirtmem halinde montajlı geliyormuş. Montajla uğraşmak istemediğimden sinerjiden baktım ve bu soğutucuyu buldum işlemcimle uyumlumudur veya başka öenrileriniz nelerdir.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Sinerji içi çok da f/p soğutma bulamadım diyebilirim, hatta o soğutma bile başka yerlerde 70 tl daha ucuza bulunuyor diyebilirim.
Eğer birazcık bile yatkınlığınız varsa başka sitelerden başka soğutma alıp onu kullanın bence.

bsP1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan Sedat Pekşen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sinerji içi çok da f/p soğutma bulamadım diyebilirim, hatta o soğutma bile başka yerlerde 70 TL daha ucuza bulunuyor diyebilirim.
Eğer birazcık bile yatkınlığınız varsa başka sitelerden başka soğutma alıp onu kullanın bence.
Genel olarak RGB için bakıyorum almışken soğutmasıda iyi olsun dedim yoksa 3600 (işlemci değişikliği) çok ısınan bı işlemci değil ux100 nasıldır genel olarak RGB için ? Ek olarak elim yatkın ancak kablolamasi vs. den korkuyorum .

Son düzenleme:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Genel olarak RGB için bakıyorum almışken soğutmasıda iyi olsun dedim yoksa 3600 (işlemci değişikliği) çok ısınan bı işlemci değil ux100 nasıldır genel olarak RGB için ? Ek olarak elim yatkın ancak kablolamasi vs. den korkuyorum .
Sırf tip için o kadar para vermek ne kadar mantıklı, siz düşünün bence.
Bu arada ayrı da alırım derseniz şuna bakabilirsiniz:
Hem ona göre çok daha performanslı, hem daha şık olacaktır.

O işlemciye de fazla fazla yeter zaten ve paranız cepte kalır.

bsP1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan Sedat Pekşen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom