Hayır değil, iş yaparken turboda fazla duramaz, genelde bu işlemciyi alanlar yanında t6 ultra alıyorlarSoru başlıkta arkadaşlar.
Genelde oyun oynayacağım arada da yayın, video çekeceğim. Sanırım yetmez başka fan da alamam bütçemi aşıyor. 3500 x nasıl bir seçim?Yeni alacaksan ufak bir voltaj ayarıyla oc bile yaparsın stok soğutucu ile
Ama render yayın yapıyorsan yetmez, oyun için voltaj ayarlayıp kullanırsın
O zaman 3500 x alayımHayır yeterli değil.
Bana göre oyunda da yeterli değil.
1 Saat CS oynuyorum sıcaklık 90-93'lere çıkıyor.
3600'e soğutucu şart.
Bütçem şuanlık olmadığı için CPB kapatıp oynuyorum, soğutucu alana kadar idare eder.
3500X'e yönelmeyin bile.Genelde oyun oynayacağım arada da yayın, video çekeceğim. Sanırım yetmez başka fan da alamam bütçemi aşıyor. 3500 x nasıl bir seçim?
CPB Nedir? Nasıl kapatabilirim? Neden 3500X önermiyosunuz?3500X'e yönelmeyin bile.
3600 alın ama CPB kapatın.
Renderda ve yayında ne kadar ısınır bilemiyorum ama soğutucu alana kadar idare eder sizi.
3600 daha iyi çünküCPB Nedir? Nasıl kapatabilirim? Neden 3500X önermiyosunuz?
Bütçeniz varken neden 3600 yerine 3500x alasınız ki?CPB Nedir? Nasıl kapatabilirim? Neden 3500X önermiyosunuz?
Evet bu da bir seçenek.Hocam sen al 3600 ayarlarız bir voltaj değeri kullanırsın cpb kapatmak performans düşürür
Tamamdır hocam teşekkürler.Hocam sen al 3600 ayarlarız bir voltaj değeri kullanırsın cpb kapatmak performans düşürür
Sistemi yakın zamanda alacağım. Konu açayım hallederiz o zaman. Teşekkürler.Evet bu da bir seçenek.
Ben OC konusunda fazla bilgili olmadığım için kolaya kaçmak istedim.