wolfgang
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 185
- İsim
- Eren Ayaz
Merhabalar, Ryzen 5 5500 kullanıcısıyım, fakat malum yaz aylarının yaklaşması ve OC yapmak istediğim için stok soğutucu yetersiz kalacak.
Fiyat performans soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Ortalama fiyat 500 civarlarında olursa iyi olur fakat eğer biraz daha koyup çok daha iyi dediğiniz büyük fark oluşturacak bir soğutucu varsa önerilerinize açığım...
Daha önce Dark x120 kullanmıştım gayet memnundum performansından. Muadili vs. varsa önerdiğiniz bekliyorum lütfen. Şimdiden teşekkürler
Bi de bu ikisini görmüştüm tip olarak falan da hoş duruyorlar ama markalarını ilk defa duydum nasıldır sizce?
[/URL]
Fiyat performans soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Ortalama fiyat 500 civarlarında olursa iyi olur fakat eğer biraz daha koyup çok daha iyi dediğiniz büyük fark oluşturacak bir soğutucu varsa önerilerinize açığım...
Daha önce Dark x120 kullanmıştım gayet memnundum performansından. Muadili vs. varsa önerdiğiniz bekliyorum lütfen. Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de bu ikisini görmüştüm tip olarak falan da hoş duruyorlar ama markalarını ilk defa duydum nasıldır sizce?
Antec FrigusAir 400 ARGB 120mm CPU Hava Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com