Neler Yeni

Ryzen 5 5500 + RX 6500XT Sistem ve Satış Sitesi Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ilhan
Bu sistemi bir sitede gördüm fakat bu siteyi ilk defa duyuyorum. Buradan almak mantıklı mı güvenilir bir site midir ayrıca bu bütçeye başka hazır sistem önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz çok fazla donanım bilgim yok bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Game garaj çooook uzun süredir aslında bildiğimiz bir site güvenilir. Parça ve fiyat konusunda da bence ideal alınabilir

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
bugra
Bu sistemi bir sitede gördüm fakat bu siteyi ilk defa duyuyorum. Buradan almak mantıklı mı güvenilir bir site midir ayrıca bu bütçeye başka hazır sistem önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz çok fazla donanım bilgim yok bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊

rx 6500 xt kullanıyorum artık çok yetersiz bi kart, ekran kartı kendi vramine darboğaz yapıyor. çoğu oyunda ekran kartı %70 80 lerdeyken vram 4gb a dayanıyor. bu fiyata 2. el rx 6600 sistem öneririm.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6500 xt den uzak dur derim bende 6600 xt var 8 gb bile yetmiyor artık. Bence uzay montaj bir şekilde ikinci el sistem topla en az 6600 koyarsın içine o paralara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yigi

öncelikle site güvenilir ama nu sistemi tavsiye etmem

alıcaksanız ve bütcenizi biraz arttırma şansınız varsa https://www.incehesap.com/zenith-spark-hazir-sistem-fiyati-76201/ bunu öneririm[/url]

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ilhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim ben şu detayı vermeyi unuttum sizlere valorant oynadığımda yüksek ayarlarda takılma vs yapmasın bide cs girdiğimde beni idare etsin kasma donma takılma vs yapmasın yeterli benim için yani bu oyunları akıcı oynamak istiyorum bunları göz önünde bulundurursak beni götürür mü bu kasa

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
bugra
yardımlarınız için teşekkür ederim ben şu detayı vermeyi unuttum sizlere valorant oynadığımda yüksek ayarlarda takılma vs yapmasın bide cs girdiğimde beni idare etsin kasma donma takılma vs yapmasın yeterli benim için yani bu oyunları akıcı oynamak istiyorum bunları göz önünde bulundurursak beni götürür mü bu kasa
o zaman işlemcisi yüksek bi sistem alacaksın da rx6500 xt alma elinde kalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom