Neler Yeni

Ryzen 5 5600 - FHD 144Hz için en uygun Ekran Kartı Tavsiyesi (Nvidia)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serdar Durak
Bütçe
25000
Altta yazan sistemi kullanıyorum. İşlemci ve monitör yeni sayıldıklarından alacağım kartı da uzun bi süre bu işlemci ve monitörde kullanacağım. Dolayısıyla en mantıklı ekran kartı olarak da RTX 4060Ti düşünüyordum. Artılarıda eksileride fazla bir kart aslında herkesin bileceği. 8GB vram en başında bi acaba dedirtecek cinsten ama FHD ve şuanki durum baz alındığında çok mantıklı görünüyor sadece uzun kullanımda ileride can sıkıcı olabilir. Sizce bütçe zorlanıp 4070'e çıkmaya gerek var mıdır? Uzun bir süre bu işlemci ve monitör olacak yoksa 4060Ti bir kart alıp geçilmeli mi? 4060Ti alırsam tepe bir kart (soğutması ve biraz da göze hitap eden) almak istiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur bu sisteme şuan ekran kartı harici başka bir masraf yapmak istemiyorum AM4-DDR4 bir sistem sonuçta. Teşekkürler.

Grande Terim

80+ Silver
1080pde 4060 ti uzun yıllar gider ama tabii ki çıkabilirseniz 4070 çok daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serdar Durak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5600 işlemcisi 4070'i çok limitlemez değil mi? Uzun yıllar kullanırım doğru ama tam performansından çok uzakta kullanacaksam gereksiz 3-5k fazla masraf yapmayım istiyorum

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
5600 işlemcisi 4070'i çok limitlemez değil mi? Uzun yıllar kullanırım doğru ama tam performansından çok uzakta kullanacaksam gereksiz 3-5k fazla masraf yapmayım istiyorum
Limitler hocam ama aman aman bi limitleme olmaz bence alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Serdar Durak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060Ti da kalsam ban çok bile yeter de ileriye dönüt her türlü ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı doğru diyorsunuz. İllaki sonunda işlemci değişimi ya da monitör yenileme yapılabilir nispeten ekran kartına göre. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Tepe bir kart istiyordum almışken ama 4070 de marka modeller arasında farklar biraz açılıyor.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Voisxe
4060Ti da kalsam ban çok bile yeter de ileriye dönüt her türlü ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı doğru diyorsunuz. İllaki sonunda işlemci değişimi ya da monitör yenileme yapılabilir nispeten ekran kartına göre. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Tepe bir kart istiyordum almışken ama 4070 de marka modeller arasında farklar biraz açılıyor.
Rtx 4060 ti alacaksan bu iyi.

Top Bottom