tunazadeeq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 928
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle seni idare ediyosa helal olsunYazın çok sıcak olursa bu fan takviye geliyor![]()
Böyle seni idare ediyosa helal olsunYazın çok sıcak olursa bu fan takviye geliyor![]()
vento kasa güzeldir soğuturAllaha emanet çalışıyo gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüntüsü güzel de soğutması nasıldır
x123 okey de anakart bu olsa ne gibi bir fark olur https://www.hepsiburada.com/msi-a52...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.59.6![]()
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
2x
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
soğutucu x123
Bunun tartış masını yaptık zaten sadece overclok imkanı kazanırsınx123 okey de anakart bu olsa ne gibi bir fark olur https://www.hepsiburada.com/msi-a52...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.59.6
a520m pro okey o zamanBunun tartış masını yaptık zaten sadece overclok imkanı kazanırsın
Eveta520m pro okey o zaman
işlemcinin performans neden yavaşlasınİşlemcinin performansı yavaşlayınca değiş messin dirke över clok yapıp yola devam edersin
Evet
Sen kesinleştirdiklerini not al bu arada kule tipi olarak 123 güzel bir seçenek miş
b serisi daha iyi olur ama illa onu almak istiyorsan pek fark olmaz oc yapamazsın gerçi giriş seviye b550 ile ne kadar sağlıklı oc olur orası tartışılır ama ufakta olsa oc yapacaksan b550 daha mantıklıx123 okey de anakart bu olsa ne gibi bir fark olur https://www.hepsiburada.com/msi-a52...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.59.6
Mesel intelin pentium işlemcileri günümüzde çok yavaşlar demi ama ilk çıktıkları zaman en hızlıları onlar idi onun gibi yıllar geçtikçe yeni nesil uygulamaları açamazişlemcinin performans neden yavaşlasın
ryzen 5 5600 o kadar hızlı eskimez heralde yaMesel intelin pentium işlemcileri günümüzde çok yavaşlar demi ama ilk çıktıkları zaman en hızlıları onlar idi onun gibi yıllar geçtikçe yeni nesil uygulamaları açamaz
Bende o yüzden b450 aldım
Dostum şu anki i3-9100f işlemciyi 5 yıldır kullanıyorum işlemci bazlı oyunlarda sorun çekmiyorum sen düşün yaniryzen 5 5600 o kadar hızlı eskimez heralde ya