5600 70 derece civarında çalışıyor. Kule tipi kaliteli bir soğutucu iş görür bence. İlla sıvı soğutma olması şart mı?sistem
msi mag forge 100r kasa
msi b450m pro m2 max anakart
phanter 3200 Mhz ( 2x8 )
İNNO3D RTX 3060
msi mag A65OBN 650 watt psu
BÜTÇE 1550 TL maximum 1600 TL
değil aslında5600 70 derece civarında çalışıyor. Kule tipi kaliteli bir soğutucu iş görür bence. İlla sıvı soğutma olması şart mı?
O zaman bütçenin yarısına 2 önerim var. Onlara bak.değil aslında
teşekkürler dostum sence hangisi daha iyi ben pek anlamam ama siyah olan gibi geldiO zaman bütçenin yarısına 2 önerim var. Onlara bak.
Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Kırmızı Cp Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arctic Freezer 34 Esports Duo Intel/amd Kırmızı Cp arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Şahsi fikrim Arctic Freezer 34'den yana . SE-224 Xt yani siyah olan fiyatına oranla çok performanslı ama yerinde olsam bütçem varken sessizliği ve fan tasarımı için ekstra 150 daha koyar Arctic tercih ederim.teşekkürler dostum sence hangisi daha iyi ben pek anlamam ama siyah olan gibi geldi
teşekkürler yardımcı olduğun için dostumŞahsi fikrim Arctic Freezer 34'den yana . SE-224 Xt yani siyah olan fiyatına oranla çok performanslı ama yerinde olsam bütçem varken sessizliği ve fan tasarımı için ekstra 150 daha koyar Arctic tercih ederim.
Fazla para vermeye gerek yok. Gidip 1500 bütçeyle Noctua da alabilir ama 5600 ün 1500 lük soğutucuya ihtiyacı yokKule tipi soğutucu ya bu fiyatları vermeyi karar verirsen
Bu soğutucuyu öneririm.Neresi en ucuz bakmadım sadece markayı göstermek için attım linki
Tabi noctua'da alınabilir ama onun fiyatıyla bunun arasında aman aman fark yok.100-150 TL fark varFazla para vermeye gerek yok. Gidip 1500 bütçeyle Noctua da alabilir ama 5600 ün 1500 lük soğutucuya ihtiyacı yok