Merhaba suan stok soğutucum var yeni soğutucu almaya gerek varmi rtx 3060 im var stok soğutucu işlemciye yetmez dediler bir soğutucu önerebilir misiniz? 5 5600 için
kendim kullanıyorum oyunlarda 55 dereceyi geçmediMerhaba suan stok soğutucum var yeni soğutucu almaya gerek varmi rtx 3060 im var stok soğutucu işlemciye yetmez dediler bir soğutucu önerebilir misiniz? 5 5600 için
sananeOyunlarda kaç derece işlemcin
Abi niye sert yaptın adamasanane
Çocuk dedim geçtim problem değilAbi niye sert yaptın adama
Bunlara iyilik yaramıyor bir tane vardı önericektim ama vazgeçtimÇocuk dedim geçtim problem değil
Hasta mısın? Buraya bir konu açıp insanlardan yardım istiyorsun ve cevap olarak dediğine bak. Bazen çok şaşırıyorum bu zekayla nasıl burda konu alabiliyorlar diye. Sen beni iyice şaşırttın. Son noktadasınsanane
zihinsel engelliyim dostum kafam sıkıntılıHasta mısın? Buraya bir konu açıp insanlardan yardım istiyorsun ve cevap olarak dediğine bak. Bazen çok şaşırıyorum bu zekayla nasıl burda konu alabiliyorlar diye. Sen beni iyice şaşırttın. Son noktadasın
Allahım engelleyin şu çocuğu forumda boş yapıyorzihinsel engelliyim dostum kafam sıkıntılı
sen benle dalga geçemezsin!! otizimli olmayi ben istemedim dostum!!Allahım engelleyin şu çocuğu forumda boş yapıyor