en fazla 240 takabilirim kasa desteği 240MSI 360r bakabilirsiniz
MSI sıvı soğutma konusunda güzel croshairde kronik sıkıntılar varen fazla 240 takabilirim kasa desteği 240
model söylesydin kanka 1 günde nasıl 150 mesaj attınCorsair sıvı soğutmasını tavsiye ederim bi arkadaşımda vardı
snowman t6 ultra kendim 5600x de kullanıyorum gayet iyiKule tipi veya sıvı soğutma olabilir hangisi daha performanslıysa tercihim elbette o.
sanırım kule tipine yönelicem yaMSI sıvı soğutma konusunda güzel croshairde kronik sıkıntılar var
peki rainbow tarzında mı yoksa tek renk aydınlatma özelliği var mısnowman t6 ultra kendim 5600x de kullanıyorum gayet iyi
ben forumları okumayı sevıyorum zaten diğer mesajlarımı gorsen yazmak ıcın yazmıyorummodel söylesydin kanka 1 günde nasıl 150 mesaj attın![]()
sadece corsairin iyi oldugunu duydum kendım kullanmadıgım ıcın model soylemedımben forumları okumayı sevıyorum zaten diğer mesajlarımı gorsen yazmak ıcın yazmıyorum
sordum sadece yazmak icin yazıyosun demedim corsairin her modeli iyi olucak diye bir şey yok sonuçtaben forumları okumayı sevıyorum zaten diğer mesajlarımı gorsen yazmak ıcın yazmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece corsairin iyi oldugunu duydum kendım kullanmadıgım ıcın model soylemedım
rainbow ama f/p ürün sıvı soğutma alıcaktım bende başta 1 k fazla vermektense bu ürünü tercih ettim sıvı soğutmaylada karşılaştırmalarına baktım taş çatlasın 5 derece falan var arada 1 k fazla vereğe değmez bana göre ama paran varsa alınır sıvı soğutmadasanırım kule tipine yönelicem ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki rainbow tarzında mı yoksa tek renk aydınlatma özelliği var mı